3 hjelpere som gjør rengjøringen enklere

 

1. Denne roboten vasker gulvet!

Enhver familie med kjæledyr eller barn vet at gulvene fort blir et mareritt å holde rene. Hadde det ikke vært deilig å ansette en vaskerobot som både kan feie støv og vaske møkkete gulv?

Braava fra iRobot er dovenpeisens drøm. Du setter på en av de tre ulike rengjøringsklutene, og så skjønner roboten selv hva slags jobb du vil den skal gjøre.  


Derfor er den så smart:

Vibrerende skrubbing på vanskelige flekker på kjøkkengulvet, høres ikke det bra ut? iRobot Braava har ulike typer kluter til våt og tørr bruk (feiing og mopping), og funker både på alle typer harde gulv. Vaskeroboten sprayer på vann der det trengs og styrer rundt møbler og tepper. Den er dessuten så kompakt i størrelsen at den kommer til nesten overalt. Digg! 

 

2. Støvsuger mens du er på jobb 

Støvsuging kan fortone seg som en arbeidsoppgave som aldri tar slutt der hjemme. Med en robotstøvsuger på plass, kan du sørge for kontinuerlig støvsuging uten at du trenger å løfte en finger.


Derfor er den så smart:

Teknologien til robotstøvsugerne har nå blitt såpass bra at de navigerer mye lettere rundt møbler og andre hindringer enn tidligere. MotionSense, testvinneren til Electrolux, har i tillegg en trekantet form, noe som gjør at den kommer ekstra godt til i hjørnene – og støvsuger rent selv inntil lister og vegger. 

 

3. Damp gjør huset ekstra rent

Sliter du med et gang- eller kjøkkengulv du aldri får helt rent? Da bør du satse på damp! En dampmopp rengjør gulvene kun ved hjelp av varm vanndamp – dampen fjerner så godt som alt av skitt og bakterier, og det er dessuten svært miljøvennlig å vaske huset uten vaskemidler. 

Med på kjøpet får du også en dampvott som kobles til maskinen, og vips, har du en smart og bakteriedrepende måte å rengjøre både speil, kokeplater og sofatrekk på. 


Derfor er den så smart

Du slipper å slepe rundt på en vaskebøtte full av vann når gulvene skal tas. Grønnsåpen kan droppes, noe de fleste typer gulv bare har godt av. Verken tregulv, laminat eller baderomsfliser bør nemlig vaskes med grønnsåpe, siden dette faktisk fremmer bakterievekst.  

Og om du likevel mopper gulvene med engangskluter, kan du på sikt spare både penger og miljø. Vannet i dampmoppen varmes opp på 20 sekunder, og den varme dampen gjør også at gulvene tørker raskt etterpå. 

 

 


18.08.2017 13.38.15