3 hårfrisyrer absolutt alle kler – og slik styler du dem!

1. Lang bob – også kalt «lob»

Derfor kler alle frisyren:

En klassisk bob er en feminin og frisk frisyre som er fin på de fleste. Men har du en rund ansiktsform eller veldig tykt hår, kan du ende opp med en ukledelig «soppform» på hodet. Det er ikke tilfellet med denne klippen, som er litt lengre og i tillegg oppklippet. Da får du ikke en så hard kant, og resultatet er mykere og enda mer feminint.

Du får litt lengde på håret, men siden det samtidig er kort nok til at det ikke blir tungt, passer frisyren perfekt til de fine, nordiske hårtypene også. Enten du har slett hår eller krøller, er dette en klipp som vil fungere bra med forskjellige strukturer. Og hår som er skadet av kjemiske behandlinger vil se mye sunnere ut av å bli klippet såpass mye opp.


AVSLAPPET LOOK: Skuespilleren Robin Wright  har valgt en rufsete bølgevariant av den lange boben. 


Slik styler du den:

Om du vil ha rufsete bølger som Robin Wright, kan du få dem på denne måten:

 1. Bruk en krølltang til å lage krøller i de hele hårlengdene, men ikke helt inntil hodebunnen. Ta en god mengde hår på tangen hver gang, slik at ikke krøllene blir altfor definerte. I tillegg skal du krølle håret motsatt vei for hver lokk.

 2. Spray gjennom hele håret med Elnett Satin Volume Excess Hairspray. Denne gir håret hold og ekstra struktur, uten å gjøre det stivt.

 3. Først når håret er blitt helt nedkjølt og sprayen har tørket, kan du gre godt gjennom håret med fingrene.

 4. Om du vil ha en mer rufsete look, kan du gni en liten mengde Studio Line Mineral & Control fra L’Oréal Paris mellom håndflatene. Påfør den i den ytterste delen av hårlengdene, mens du klemmer håret lett oppover.

 

 

2. Graderte lengder

Derfor kler alle frisyren:

Om du skal ha langt hår, kler de fleste dette best når håret er litt oppklippet og har en form for lugg, selv om den er lang sånn som hos Izabel Goulart. Det bringer fram den naturlige teksturen i håret ditt, og forhindrer at håret blir altfor tungt.

Jo lengre håret er, jo mer veier det nemlig, og da blir det også flatere på toppen. Men når fronten og de øverste hårlagene ikke er så lange, er det også lettere å lage volum. Denne looken med fyldige bølger er glamorøs, superfeminin og ser fantastisk ut på alle.

TIPS! Trenger hårfargen din også en piff? Slik lykkes du med hårfarging hjemme!


LANGT, MEN OPPKLIPPET: Modellen Izabel Goulart har ulike lengder i sitt nydelige hår.

Slik styler du den:

 1. Del håret i en midtskill, og spray Elnett Volume Excess over hele for å få volum og tekstur.

 2. Skill ut en hårdel, og spray over den med Studio Line Go Create. Krøll håret med en krølltang. Krøllen skal vende bakover. Vent noen sekunder før du slipper krøllen, vri den rundt fingeren og fest den på toppen av hodet med en hårnål. Gjenta til alt håret er krøllet og satt opp i en snurr.

 3. Spray rikelig med Elnett Classic før du tar ut hårnålene.

 4. Børst gjennom håret, og spray over det med Elnett Classic en gang til.

 

 

 

3. Lang pannelugg

Derfor kler alle frisyren:

Pannelugg gir både karakter til et ungt ansikt, og kamuflerer rynker om du er eldre. Men mens en kort lugg krever mye vedlikehold, er en lang en mye lettere å hanskes med. Den kan styles på forskjellige måter og gir en fin ramme til ansiktet.

Om du drar den til siden som Emma Stone, skaper den et flørtende uttrykk, drar oppmerksomheten mot øyne og kinnbein og får ansiktet til å se smalere ut.


LANG LUGG: Emma Stone har hatt mange frisyrer med lugg opp igjennom årene. 

Slik styler du den:

 1. Spray Studio Line Go Create i hodebunnen på håndkletørt hår.

 2. Føn hele håret – bortsett fra luggen – helt tørt.

 3. Føn luggen litt fremover til motsatt side av skillen for å få litt volum i hodebunnen, før du føner den over til den siden du at ønsker skillen skal ligge.

 4. Gni litt Studio Line Invisi Gel i håndflatene, og klem det inn i tuppene for å samle dem og roe ned brusete hår.

 5. Avslutt med en omgang Elnett Classic.

 

(Kilder: byrdie.co.uk, stylecaster.com, cheatsheet.com)


27.09.2017 11.42.00