• 100% merinoull
 • Varmer og isolerer godt på kalde dager
 • Touch-kompatible
 • Kan brukes som hverdagshanske og innerhanske

P2 er kanskje sesongens mest allsidige hansker i 100% mulesingfri merinoull fra Kombi. Dette er undervurderte og klassiske hansker som fungerer både som innerhansker og som hverdagshansker.

Disse gode og myke hanskene passer helt ypperlig til alt fra byturer, pendling og som innerhansker i alpinhanskene. De er laget i 100% merinoull som med sine naturlige egenskaper både varmer, isolerer og har gode fukttransporterende egenskaper. De er touch-kompatible, så du behøver ikke en gang å ta av deg hanskene når du skal sende en sms! Hanskene har en komfortabel vrangbord som sørger for en optimal passform. Kombi-logo på pekefinger.

Materiale:
100% merinoull

Med mulesingfri menes det at merinosauen ikke er utsatt for det kirurgiske inngrepet som mange fortsatt benytter i dag, ved fjerning av ulla. Derimot fjernes ulla på en måte som sikrer sauens velferd.

Vaskeanvisning:
Vaskes i vaskemaskin på ullprogram og med vaskemidler beregnet for ull. Vask de helst på kald temperatur (under 30 grader). Må ikke strykes. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner.

Generelt
Artikkelnummer661820173017
Leverandørens artikkelnummerP80881-X100-2
Forpakningsmål
Bruttovekt0.18 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Kombi P2 liner merinoullhansker herre

Art nr: 661820173017
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.