• 905 deler
 • Alder: Fra 9+

Lyst til å treffe enn rebell? Buggati Bolide sprenger grensene for hva som er mulig innen motorsport, og med settet LEGO® Technic Bugatti Bolide kan du nå bygge denne ikoniske racerbilen. Gjenskap bilens detaljer, inkludert fungerende W16-motor, styring og saksedører, og dekorer den slående bilmodellen med klistremerkene som følger med.

Gi barn fra ni år muligheten til å bygge sin egen racerbilmodell med lekesettet LEGO® Technic Bugatti Bolide (42151). De får et gøyalt og utfordrende prosjekt, hvor de gjenskaper alle de realistiske detaljene, inkludert en fungerende W16-motor, styring og saksedører. Bilens slående utseende med gul og svart fargedesign og autentiske klistremerkedetaljer gjør den til et skikkelig blikkfang. Når de er ferdige med å bygge og utforske den flotte samlermodellen, kan de stolt stille den ut.

En gøyal innføring i maskinbygging
Byggbare LEGO Technic modellsett har realistiske bevegelser og mekanismer som gir unge LEGO byggere en innføring i ingeniørfaget på en forståelig og realistisk måte. Med appen LEGO Builder får du og barnet ditt en enkel og intuitiv byggeopplevelse, hvor dere kan zoome og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore fremdrift.

Generelt
Artikkelnummer5702017424736
Leverandørens artikkelnummer42151
Forpakningsmål
Bruttovekt0.882 kg
Høyde26.2 cm
Lengde7.05 cm
Bredde38.2 cm
Lego
Alder9+ år
SerieLEGO® Technic
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Technic Bugatti Bolide 42151

Art nr: 5702017424736
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.