Henriettes pinnekjøtt - Best i test!

Henriettes urøkt pinnekjøtt av lam fra Coop har gått helt til topps i Dagbladets store pinnekjøtt-test, og er det eneste som fikk 6 på terningen!

«Wow! Et eventyr! I år var det ingen tvil om hvilket pinnekjøtt som stakk av med den eneste sekseren i Dagbladets høytideligste test,» skriver avisen.
Testpanelet er helt klare på hvilket pinnekjøtt som er vinneren. I konkurranse med urøkt pinnekjøtt fra 10 ulike produsenter, er pinnekjøttet fra Henriettes det eneste som fikk 6 på terningen!
Matredaksjonen i avisen har fått med superkokken Haleigh McManus som har jobbet på stjernerestaurantene Noma i København og Maeemo i Oslo, i testpanelet.

Og panelet forklarer seieren slik:
«Smaken er i en helt egen liga.» «Dette kjøttet er bare fullt av deilig lammesmak, intens uten å være påtrengende og for mye av det gode.» «Bare krafta fra dette pinnekjøttet på kål ville blitt et eventyr av en rett!»

I testen har de vurdert ti typer urøkt pinnekjøtt fra dagligvarebutikkene. Kjøttet er vannet ut og dampet og vurdert ut fra smak, duft, konsistens, utseende og sammensetning.
Henriettes pinnekjøtt av lam produseres eksklusivt for Coop og fås bare i Coops butikker. Du finner det i alle våre Obs butikker.
– Og hvis du trenger tips til hvordan du skal tilberede pinnekjøttet for å få perfekt resultat, se vår guide her. eller Ida Gran Jansens spennende oppskrift med pinnekjøtt trukket på hvitvin og urter.

 


01.03.2019 12.33.00