Fiskesuppe med seiloin og rotgrønnsaker
En varm og kremet fiskesuppe med milde smaker og gode grønnsaker. Perfekt på kjølige dager når du vil ha noe enkelt, sunt og skikkelig godt!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
Fiskesuppe
- 1 ss smør
- 1 purre, i ringer
- 3 gulrøtter, i staver
- 150 g sellerirot, i små terninger
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 7 dl fiskebuljong
- 2 dl kremfløte
- 1 pk Coop seiloin, i store terninger
- 2 ss sitronsaft
- Salt og pepper
Til servering
- Litt frisk dill
- Godt brød
- Litt smør til brødet
FREMGANGSMÅTE:
- Smelt smør i en stor gryte og fres purre, gulrot, sellerirot og hvitløk i 4–5 min til grønnsakene er myke.
- Tilsett fiskekraft og kok opp. La småkoke i 10 min.
- Hell i kremfløte og la suppen småputre i 2–3 min.
- Legg i fisketerningene og la trekke i 5–6 min til fisken er gjennomkokt.
- Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Server suppen med hakket dill og brød med smør.
Server grønnsakene og fisken hver for seg i suppen til barn, det gjør det enklere å velge det man liker best.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!






