Kremet pasta med grove kjøttpølser

    Dette er hverdagsmiddag som både metter og frister! Kremet pasta med pølser, grønnsaker og urter gir masse smak og er lett å lage - og lett å like av hele familien.

    Kremet pasta med grove kjøttpølser

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min! 

    INGREDIENSER:

    Pasta og saus
    • 300 g pasta penne
    • 1 brokkoli, i små buketter
    • 4 Gilde grove kjøttpølser, i skiver
    • 1 fedd hvitløk, finhakket
    • ½ rødløk, i tynne skiver
    • 1 gul paprika, i strimler
    • 2 dl matfløte
    • 1 pk Tine kremost med urter
    • 1 pose spinat
    • ½ sitron, saften  
    • Litt olje
    • Salt og pepper
     
    Til servering
    • 1 beger cherrytomat, delt i to
    • Litt revet parmesan
    • Frisk persille

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Sil av og sett til side.
    2. Kok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2–3 min, sil av.
    3. Stek pølseskivene i litt olje i en stor stekepanne til de får farge. Sett til side.
    4. Fres hvitløk, rødløk og paprika i smør i samme panne i 2–3 min.
    5. Hell i fløte og rør inn kremost. La det småputre til sausen tykner.
    6. Vend inn pasta, pølser, brokkoli og spinat. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
    7. Topp med cherrytomater, parmesan og urter før servering.

    Server grønnsakene hver for seg hvis barna liker å plukke og velge selv, da blir det lettere å smake!

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!