Kremet pasta med grove kjøttpølser
Dette er hverdagsmiddag som både metter og frister! Kremet pasta med pølser, grønnsaker og urter gir masse smak og er lett å lage - og lett å like av hele familien.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
Pasta og saus
- 300 g pasta penne
- 1 brokkoli, i små buketter
- 4 Gilde grove kjøttpølser, i skiver
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- ½ rødløk, i tynne skiver
- 1 gul paprika, i strimler
- 2 dl matfløte
- 1 pk Tine kremost med urter
- 1 pose spinat
- ½ sitron, saften
- Litt olje
- Salt og pepper
Til servering
- 1 beger cherrytomat, delt i to
- Litt revet parmesan
- Frisk persille
FREMGANGSMÅTE:
- Kok pasta som anvist på pakken. Sil av og sett til side.
- Kok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2–3 min, sil av.
- Stek pølseskivene i litt olje i en stor stekepanne til de får farge. Sett til side.
- Fres hvitløk, rødløk og paprika i smør i samme panne i 2–3 min.
- Hell i fløte og rør inn kremost. La det småputre til sausen tykner.
- Vend inn pasta, pølser, brokkoli og spinat. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Topp med cherrytomater, parmesan og urter før servering.
Server grønnsakene hver for seg hvis barna liker å plukke og velge selv, da blir det lettere å smake!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!






