Karbonader med potetsalat
En klassisk og god middag for hele familien! Saftige karbonader, frisk potetsalat og syltet rødløk som gir ekstra smak.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
Potetsalat:
- 600 g nypoteter
- 2 ss rødløk, finhakket
- 2 ss sylteagurk, finhakket
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss sennep
- 2 dl rømme
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
Salat:
- 1 pose ruccola eller babyleaf
- 8 piccolotomater, delt i to
- ½ agurk, i skiver
- 1 mozzarella, revet i biter
- 1 ss olivenolje
- 1 ts balsamicoeddik
Syltet rødløk:
- 1 rødløk, i tynne skiver
- 1 ss sitronsaft
- ¼ ts salt
- 600 g COOP Karbonader
- 1 ss olje
FREMGANGSMÅTE:
- Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 15–20 minutter, til de er møre. Avkjøl litt og del i biter. Bland med rødløk, sylteagurk, sitronsaft, sennep, rømme, salt og pepper. Sett kaldt.
- Vend sammen ingrediensene til salaten og sett til side.
- Bland rødløk med sitronsaft og salt. La stå i minst 10 minutter for å trekke.
- Stek karbonadene i en panne i 3–4 minutter per side, til gjennomvarme og gylne.
- Server karbonadene med potetsalat, salat og syltet rødløk.
Tilsett gjerne litt dill i potetsalaten for ekstra friskhet. Server med flatbrød eller godt brød og smør for en mer komplett middag.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!