Lofoten hjertekaker med pasta og pesto

    Mild og god fiskemiddag med italiensk vri – perfekt når du vil ha noe enkelt, grønt og barnevennlig som hele familien vil elske!

    Lofoten hjertekaker med pasta og pesto

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min! 

    INGREDIENSER:

    • 300 g farfalle
    • 1 pakke Lofoten hjertekaker
    • 1 ss olje til steking
    • 1 ts salt
    • 1 glass pesto
    • 1 pose middelhavssalat eller annen grønn salatblanding
    • 1 beger cherrytomater, delt i to
    • 1 pk feta, smuldret
    • 4 soltørkede tomater, i strimler
    • 2 ss pinjekjerner, ristet i tørr panne
    • 1 ss olivenolje
    • 1 ts sitronsaft

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok farfalle som anvist på pakken. Hell av vannet og rør inn pesto.
    2. Varm olje i en stekepanne og stek hjertekakene på middels varme i 3–4 min per side til gjennomvarme.
    3. Bland salatingrediensene i en stor bolle og vend inn olivenolje og sitronsaft. Vend forsiktig sammen.
    4. Server hjertekakene med pesto-farfalle og salat ved siden av.

    Cherrytomatene kan byttes ut med paprika eller agurk for barnevennlig variant.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!