Lofoten hjertekaker med pasta og pesto
Mild og god fiskemiddag med italiensk vri – perfekt når du vil ha noe enkelt, grønt og barnevennlig som hele familien vil elske!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
- 300 g farfalle
- 1 pakke Lofoten hjertekaker
- 1 ss olje til steking
- 1 ts salt
- 1 glass pesto
- 1 pose middelhavssalat eller annen grønn salatblanding
- 1 beger cherrytomater, delt i to
- 1 pk feta, smuldret
- 4 soltørkede tomater, i strimler
- 2 ss pinjekjerner, ristet i tørr panne
- 1 ss olivenolje
- 1 ts sitronsaft
FREMGANGSMÅTE:
- Kok farfalle som anvist på pakken. Hell av vannet og rør inn pesto.
- Varm olje i en stekepanne og stek hjertekakene på middels varme i 3–4 min per side til gjennomvarme.
- Bland salatingrediensene i en stor bolle og vend inn olivenolje og sitronsaft. Vend forsiktig sammen.
- Server hjertekakene med pesto-farfalle og salat ved siden av.
Cherrytomatene kan byttes ut med paprika eller agurk for barnevennlig variant.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!