Sommerruller med kylling og mango
Frisk og fargerik middag som passer perfekt på varme dager. Sommerruller med kylling og mango er både enkel å lage og morsom å spise, spesielt når barna kan fylle og rulle sine egne ved bordet!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 pk Coop kyllingfilet i biter
- 1 ss olje
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 ss soyasaus
- 1 pk rispapir
- 2 gulrøtter, i tynne strimler
- 1 agurk, i tynne staver
- 1 mango, i tynne staver
- 1 avokado, i skiver
- 1 rødløk, i tynne skiver
- 1 hjertesalat, strimlet
- 1 neve frisk koriander
- 1 neve peanøtter, grovhakket
- 1 dl hoisinsaus
- 4 ss vann
- 1 ss riseddik
- 1 ss sriracha
- 1 lime, i båter
FREMGANGSMÅTE:
- Stek kyllingbitene i olje på middels høy varme i 3–4 min til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper og tilsett soyasaus mot slutten.
- Fyll en bolle med lunkent vann. Dypp ett og ett rispapir i vannet i 10–15 sekunder til det mykner. Legg det flatt på tallerken, en fjøl eller et fuktig kjøkkenhåndkle.
- Topp med kylling, grønnsaker, mango og koriander. Brett inn sidene og rull stramt sammen.
- Bland hoisinsaus, vann, riseddik og sriracha i en bolle.
- Server sommerrullene med dippingsaus, peanøtter og limebåter ved siden av.
La barna lage sine egne sommerruller, de liker å rulle selv! Du kan også koke risnudler, og ha det i sommerrullene.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!