• Fleksibel overdel i ventilerende mesh
 • Gir normal demping og nøytral støtte
 • Fukttransporterende Ortholite® innersåle
 • Hjelper til med å bevege føttene mer naturlig

JOLT™ 3 løpesko fra Asics er designet for å gi en mer komfortabel løpetur og er inspirert av løpesko-serien GT. Skoene har EVA mellomsåle for optimal demping og en slitesterk yttersåle i gummi med flex-riller for et mer naturlig steg og bedre fraspark. Den myke OrthoLite™ sålen sørger for en god komfort gjennom hele dagen.

Med inspirasjon fra GT løpeskoene, har disse klassiske løpeskoene en fantastisk passform og gir en nøytral støtte. Med en overdel i ventilerende mesh med forsterkede partier i syntetisk materiale, sørger overdelen for å gi ekstra støtte til foten. Skoene gir et fraspark som gir en jevnere fordeling av trykket fra fremste del av foten.

Mellomsålen er injisert med EVA som gir en optimal demping i møte med underlaget. Den solide yttersålen er laget i slitesterk gummi for bedre holdbarhet. For ekstra komfort, har skoene Ortholite® innersåle med fukttransporterende egenskaper som er med på å holde føttene tørre under hele løpeturen.

Yttersålen har flere Flex-riller enn tidligere utgaver, som gjør yttersålen mykere. I tillegg er rillene med på å fremme et mer naturlig steg underveis.

Overdel: Mesh
Yttersåle: Slitesterk gummi
Mellomsåle: EVA
Innersåle: Ortholite®
Støtte: Nøytral
Demping: Normal
Pronasjon: Nøytral
Hældropp: 10 mm
Underlag: Vei/asfalt
Aktivitet: Løping, fritid
Lukking: Snøring
Vekt: 224g

Vedlikehold:
Løpeskoene må ikke vaskes i vaskemaskin, da dette kan føre til at limingen av de ulike delene på skoen går i oppløsning. Tørk heller av flekker og skitt med en fuktig klut. Dersom skoene skal brukes i forskjellig vær, kan det være lurt å sprayimpregnere de før bruk for ekstra beskyttelse mot skitt og vann. Bruk da sprayimpregnering tilpasset syntetiske materialer. Les alltid på bruksanvisningen før bruk.

Generelt
Artikkelnummer4550455593436
Leverandørens artikkelnummer1012A908
Forpakningsmål
Bruttovekt0.84 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Asics JOLT 3 løpesko dame

Art nr: 4550455593436
  Størrelse
  Kjøp på nett:
  På lager (6-20)
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.