• Slip-on overdel i ventilerende mesh
  • Gir en ypperlig komfort og støtte
  • Avansert Memory Foam såle som former seg etter føttene
  • Fleksibel yttersåle i gummi

Solar Fuse fra Skechers er superlette, slip-on joggesko som både puster godt og gir en kjølende og ypperlig komfort. Med en overdel med ventilasjonspaneler, støtdempende Air-Cooled Memory Foam mellomsåle som former seg etter føttene og gir god støtte, og en fleksibel yttersåle, vil disse komfortable joggeskoene fort bli en favoritt i hverdagen.

Denne allsidige modellen er designet med en slip-on overdel i syntetisk mesh med snørejustering. Den myke og fleksible overdelen er atletisk flatstrikket i nærmest ett stykke som gjør at den former seg enklere etter foten. Det er innvevd ventilasjonspaneler i front og på sidene for økt luftgjennomstrømming og en pustende komfort. Både kragen og vristpanelet har god elastisitet for en optimal og komfortabel passform. Snøringen gir en justerbar passform over vristen. For økt slitestyrke har hælpartiet et syntetisk overlegg. Med drahempe på både pløse og hæl er skoene enkle å ta av og på. Skoene er tynt fôret med tekstil for en ekstra komfort.

Den avanserte mellomsålen er utviklet med Air-Cooled Memory Foam som former seg etter føttene og gir økt komfort og støtte. Med strukturerte detaljer er den med på å gi skoene et mer sporty uttrykk.

Yttersålen er i slitesterk og fleksibel gummi med fargerike detaljer på tå og hæl. Fargen matcher kontrastfargene på mellomsålen.

Overdel: Mesh
Yttersåle: Gummi
Mellomsåle: Air-Cooled Memory Foam
Støtte: Nøytral
Demping: Normal
Pronasjon: Normal
Underlag: Vei/asfalt
Aktivitet: Fritid
Lukking: Slip-on

Vedlikehold:
Unngå å vaske skoene i vaskemaskin, da dette kan medføre at limingen mellom overdelen og mellomsålen går i oppløsning. Skoene kan med fordel sprayimpregneres før bruk for å gjøre det enklere å fjerne skitt og smuss, i tillegg til å sørge for at de blir mer vannavstøtende.

Generelt
Artikkelnummer193113978639
Leverandørens artikkelnummer2022-89H
Forpakningsmål
Bruttovekt0.65 kg
Høyde11.2 cm
Lengde30.5 cm
Bredde24 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Skechers Solar Fuse joggesko dame

Art nr: 193113978639
    Farge
    Størrelse
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.