• Slitesterk overdel i canvas og imitert semsket skinn
  • Gir god demping og støtte i hverdagen
  • EVA-mellomsåle og innersåle med memory foam
  • Yttersåle i solid gummi for ekstra slitestyrke

Stadil Light Canvas utfordrer det klassiske Stadil-designet til hummel. Dette er en svært komfortable modell med EVA-mellomsåle og en overdel i canvas og imitert semsket skinn for et stilrent og klassisk design. Perfekt til fritid og hverdag og passer til det meste!

Skoene er i en low-cut modell med et slankt design og lav vekt. Overdelen er i solid canvas i kombinasjon med imitert semsket skinn laget av myk mikrofiber. Dette gjør de ekstra slitesterke, men også enklere å vedlikeholde. Med en mellomsåle i EVA sørger de for optimal demping til hverdagens ærender og aktiviteter. Fotsengen er laget med memory foam som former seg etter føttene for en optimal passform, samtidig som det gir en god støtte til føttene. Den slitesterke yttersålen er fremstilt i gummi og gir god trekkraft for hvert steg. Dette er fritidssko som kombinerer et stilrent design og komfort, og som passer til absolutt alt!

Overdel: Canvas, imitert semsket skinn
Mellomsåle: EVA
Innersåle: Memory Foam
Yttersåle: Gummi
Passform: Normal

Vedlikehold:
Skoene må ikke vaskes i vaskemaskin. Tørk av smuss og skitt med en fuktig klut. Skoene kan impregneres med sprayimpregnering laget for syntetiske materialer for en ekstra beskyttelse mot vann og skitt.

Generelt
Artikkelnummer5700497936756
Leverandørens artikkelnummer208263
Forpakningsmål
Bruttovekt1 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Hummel Stadil Light Canvas sneaker unisex

Art nr: 5700497936756
    Farge
    Størrelse