• Vanntett og pustende Gore-Tex overdel
 • Gir god demping og støtte
 • Forsterket tåparti og gripesikker yttersåle
 • Perfekt for løpeturer på asfalt og sti

Løpeskoene Arishi GTX fra New Balance er laget for å løpsopplevelser på sti og asfalt. Modellen er designet med en vanntett overdel i GORE-TEX® materiale, Fresh Foam mellomsåle som gir god demping og støtte, i tillegg til en AT Tread yttersåle som sørger for et godt grep. Dette er et svært godt alternativ for deg som løper mye ute.

Denne modellen har en sømløs overdel i tekstil som er utviklet med teknologien GORE-TEX® Invisible Fit. Denne gir en god vanntett beskyttelse på løpe- og gåturene utendørs, samtidig som teknologien opprettholder de gode pusteegenskapene. Tåpartiet er utviklet med Toe Protect teknologi som gir bedre beskyttelse mot støt fra steiner, røtter og lignende. Dette gjør at skoen tåler mer slitasje på det mest utsatte området, og på den måten er de både mer slitesterke og holdbare.

Mellomsålen er utviklet med New Balance sin velkjente Fresh Foam teknologi med partier i EVA-skum. Denne er utviklet for å gi en super demping og lav vekt. Den er i tillegg med på å gi bedre støtte og en ypperlig komfort til føttene.

Yttersålen er en såkalt AT Tread yttersåle. Denne har grovere knaster som gir både god trekkraft og et godt grep både på vei og sti.

Generelt
Artikkelnummer195907994382
Leverandørens artikkelnummerMTARISGC
Forpakningsmål
Bruttovekt0.45 kg
Høyde114 cm
Lengde310 cm
Bredde194 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

New Balance Arishi GTX løpesko herre

Art nr: 195907994382
  Størrelse
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.