Asics GT-1000™ 11 løpesko herre

  Art nr: 4550330966584
  Løpeskoen GT-1000™ 11 fra Asics er designet for en aktiv livsstil og egner seg godt til løping på alle nivåer. Modellen...

  Valgt størrelse: 44

  40,5
  43,5
  44
  46
   Nettlager:Lav lagerbeholdning
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:
   Ikke på lager i noen butikker

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Løpeskoen GT-1000™ 11 fra Asics er designet for en aktiv livsstil og egner seg godt til løping på alle nivåer. Modellen gir stabilitet og en mykere og smidigere løpsopplevelse for de som overpronerer. Kombinasjonen av en konstruert overdel i mesh, FLYTEFOAM™ demping i hele mellomsålen med LiteRuss™ teknologi under fotbuen, i tillegg til støtabsorberende GEL™-teknologi i hælen, gir en funksjonell løpesko som varer kilometer etter kilometer.

   GT-1000™ er en løpesko for nybegynnere som har behov for stabilitet, men deler mange av de samme egenskapene som de mer avanserte modellene GT-2000™ og Kayano.

   Skoene er designet med en overdel i mesh som tilbyr god ventilering under løpeturene og treningsøktene. Mesh-kvaliteten sørger for at ny, kald luft tilføres, samtidig som varm og fuktig luft tvinges ut gjennom materialet. Overdelen omslutter føttene på en komfortabel og myk måte som gjør at skoene er komfortable å ha på seg over tid.

   Mellomsålen er utviklet med FlyteFoam™ demping som er gjennomgående i hele mellomsålen, og sørger for økt støtabsorbering når føttene treffer hardere underlag som asfalt. Den er i tillegg laget med en lavere tetthet enn tidligere versjoner som gir en mykere demping. LiteRuss™ teknologien ved fotbuen gir ekstra støtte til hvert steg samtidig som den holder overpronasjonen i sjakk. Med GEL™ teknologi i hælen gir skoene optimal støtabsorbering til hælpartiet og gir dermed en jevnere overgang. Skoene er i tillegg utstyrt med en OrthoLite™ X-30 innersåle for å en mykere komfort.

   For en forbedret passform har skoene ekstern hælstøtte. Denne gjør at føttene får bedre fotfeste og gir bedre stabilitetet.

   Yttersåle: Gummi
   Mellomsåle: FlyteFoam™
   Støtte: Stabilitet
   Demping: Normal
   Pronasjon: Overpronasjon
   Hældropp: 8 mm
   Underlag: Vei/asfalt
   Aktivitet: Løping, trening
   Lukking: Snøring
   Vekt: 270 g

   Vedlikehold:
   Løpeskoene må ikke vaskes i vaskemaskin, da dette kan føre til at limingen av de ulike delene på skoen går i oppløsning. Tørk heller av flekker og skitt med en fuktig klut. Dersom skoene skal brukes i forskjellig vær, kan det være lurt å sprayimpregnere de før bruk for ekstra beskyttelse mot skitt og vann. Bruk da sprayimpregnering tilpasset syntetiske materialer. Les alltid på bruksanvisningen før bruk.

   • Overdel i ventilerende mesh
   • Gir god støtte og en mykere demping
   • FlyteFoam™ demping i mellomsålen, GEL™ teknologi i hæl
   • Ekstra støtte ved fotbuen og hælpartiet
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer4550330966584
   Leverandørens artikkelnummer1011B354
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.74 kg
   Høyde12.419 cm
   Lengde33.628 cm
   Bredde21.078 cm