JAYS q-Seven Wireless hodetelefoner

  Art nr: 7350033656112
  Trådløse bluetooth 5.0 over-ear hodetelefoner med ANC (Active Noise Cancellation) -
   Andre butikker:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Trådløse bluetooth 5.0 over-ear hodetelefoner med ANC (Active Noise Cancellation)

   Gå rundt i full stillhet, eller i selskap med favorittlåtene dine på T-banen eller på kontoret uten forstyrrende støy. Med 20 timers trådløs spilletid i ANC-modus kan du stenge verden ute for de lengste turene. Bare sett på de aktivt støydempende hodetelefonene, aktiver ANC-modus og nyt stillheten.
   Med ledende ANC-teknologi (Active Noise Cancelling) som reduserer støy fra omgivelsene, får du krystallklar lydkvalitet, og du kan selv bestemme hva du vil slippe inn i din verden. Få kontakt med verden igjen ved å bytte raskt til HearThrough-modus og sjekk omgivelsene dine ved å slippe inn lydene fra omgivelsene.
   Hvis batterilevetid og komfort er de to viktigste prioriteringene dine, er q-Seven som skapt for deg. Nyt opptil 30 timers spilletid i ikke-ANC-modus. Det er nok til å vare en tur fra Stockholm til Rio de Janeiro og tilbake. Du trenger ikke å bekymre deg hvis batteriet går tomt, det følger med en lydkabel som du kan bruke til å forlenge lytteopplevelsen.
   Med sin over-ear-design – den desidert mest behagelige typen å ha på seg i lengre perioder – tilbyr q-Sevens en overveldende opplevelse som mangler sidestykke. De integrerte kontrollknappene som er plassert på høyre øreklokke, kan du enkelt bruke for å ta imot anrop, hoppe over spor og kontrollere volumet.
   Planlegg dagen din, administrer oppgavene dine og få svar ved å ringe dine personlige assistenter i Siri og Google Assistant, når som helst og hvor som helst. Med et trykk på en knapp kan du gjøre en middagsreservasjon, sjekke når filmen starter, opprette en ny hendelse i kalenderen din eller motta sanntidsoppdateringer om statusen til flyturen din og været. Det har aldri vært enklere å få ting gjort når du er på farten. Her er noen eksempler på talekommandoer som du kan bruke.

   • Trådløse, med bluetooth 5.0
   • Opptil 30 timer spilletid
   • Ladekabel, lydkabel, etui og instruksjoner medfølger
   • Kompatibel med Siri og Google assistant
   Generelt
   Artikkelnummer7350033656112
   Leverandørens artikkelnummer619023
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.35 kg
   Høyde23.5 cm
   Lengde7 cm
   Bredde23.5 cm