Slik har du aldri brukt brødristeren

En brødrister kan gjøre mye mer enn bare å riste brød. Brødristeren er faktisk perfekt om du trenger noe kjapt, godt og enkelt

Dette er 3 smakfulle mellommåltider du enkelt lager i brødristeren:

1. Søtpotet-toast

Søtpotet-toast er en super erstatning for vanlig toast, enten du vil ha et sunnere alternativ – eller bare litt variasjon i brødhverdagen. Den søte toasten passer utmerket med salt pålegg, men vi liker den aller best med avokado, toppet med salt og pepper. 


SPRØ UTENPÅ OG MYKE INNI: Husk å steke søtpotet-toastene lenge nok, da blir konsistensen best!

TIPS: Du kan også lage de utroligste ting i vaffeljernet!

Å lage søtpotet-toast i brødristeren er veldig enkelt. Start med å kutte av toppen og bunnen av søtpoteten. Kutt den deretter opp i relativt tynne skiver (ca. en halv cm). Disse skal så puttes i brødristeren i 2–4 omganger, avhengig av hvor sterk brødrister du har. Om brødristeren din har varmeinnstillinger, anbefaler vi at denne står på en av de varmeste. Søtpoteten er ferdig når den er litt sprø på utsiden og myk inni. Toppes med valgfritt pålegg.


ENKELT OG GODT: Disse MÅ bare prøves med avokado!

2. Vegetarburger

Hos Obs får du kjøpt smakfulle vegetarburgere som allerede er spiseklare. Likevel er de aller best varme, sammen med godt brød og friske grønnsaker. Dette er både digg og kjapp vegetarmat.

Når du lager vegetarburgere i brødristeren, trenger du bare klippe til litt bakepapir som du kler rundt burgeren. Vegetarburgerne varmes i brødristeren på middels varme.

OBS! Pass på at du ikke lar bakepapiret være i brødristeren for lenge. Det tåler kun noen par minutter i den sterke varmen fra brødristeren.

Ettersom brødristeren har varmeelementer på begge sider, tar dette heldigvis kunn 1-2 minutter. Når burgerne er ferdig, varmer du brødet i brødristeren.

Grønnsakene kan du kutte mens brødristeren gjør sin del av jobben. Til slutt er det bare å ha på dressing, og så har du laget digg vegetarburger på under 5 minutter.

KUTTETIPS: Om du vil spare tid når du kutter tomatene, bør du sjekke ut disse morsomme kuttetipsene!


EKSTRA SULTEN? Lag en dobbeldekker med vegetarburgerne, det blir dobbelt så godt!


3. Ostesmørbrød

Ostesmørbrød er en klassiker, og det er kanskje ikke så rart. Godt brød, skinke, smeltet ost og krydder er en kombinasjon det skal godt gjøres å ikke like. Det finnes utallige måter å lage et godt ostesmørbrød på, men brødrister er kanskje det enkleste.

I tillegg er du garantert en perfekt gyllen skorpe på begge sider av smørbrødet.


BARNAS FAVORITT: Toast i brødristeren er ikke bare utrolig godt, det går feiende fort å lage!

Gjør som ved tilberedningen av vegetarburgere, og klipp til bakepapir som du kan legge ostesmørbrødet inni. Pass også her på at du ikke lar bakepapiret være i brødristeren for lenge. Fordelen med bakepapiret er at du slipper at osten renner ned i brødristeren.

Varm den på middels varme i en eller to omganger, til osten er smeltet og brødet er gyllent og sprøtt. Dette mellommåltidet blir fort en klassiker!


SPRØ SKORPE: Med brødristeren er du garantert en gyllen skorpe. Men pass på å ikke steke dem for lenge!


07.03.2018 12.29.20