10 morsomme ting du kan bruke trampolinen til

Å hoppe på trampoline er morsomt for både store og små, men du kan faktisk gjøre mye mer enn å bare hoppe! Vi har plukket ut 10 morsomme aktiviteter både voksne og barn kan gjøre på trampolinen.

 

5 tips for barna:

1. Lag et trampolinefort

Gjør trampolinen om til et fort med presenning, laken, tepper, dyner og puter. Her er det barna som bestemmer, og inne i fortet kan fantasien slippes løs. Dette er storskalaversjonen av fortet i stua, og kan fort bli en favorittaktivitet om sommeren.

TIPS:
Lurer du på hvilken trampoline som passer best for dere? Se vår trampolineguide!

 

2. Et stort tegnebrett

Har du noen gang tenkt på en trampoline som et stort lerret som bare venter på at små kunstnere skal få ut utfolde seg? Trampolinen er nemlig super å tegne på, bare bruk kritt som kan vaskes vekk, og la de små Picassoene slippe seg løs.


LA KREATIVITETEN BLOMSTRE: Ta gjerne bilde av sluttresultatet, print ut og heng på kjøleskapet!

 

3. Hoppe tau

Med hoppetau på trampolinen har du flere timer med hoppende moro. Dere kan hoppe tau på vanlig måte, eller leke hoppetauleker. Begge deler blir nemlig enda morsommere på trampolinen. Pass bare på at de som slenger tauet står på siden av trampolinen, og at det bare er ett barn som hopper av gangen. Sikkerheten er nemlig det viktigste!

TIPS: Slik blir trampoline-leken sikker!

 

4. Unngå ballongen

Blås opp ballonger og gjør klar for en real utfordring. Hiv inn den første ballongen på trampolinen, og la ett barn av gangen hoppe på trampolinen uten å treffe ballongen. For hvert tiende sekund som går, hiver du inn en ny ballong. Den som klarer å hoppe lengst uten å bli truffet, vinner.

 

5. Trampoline-Twister

Bruk fargekritt og tegn opp ditt eget Twister-brett på trampolinen. Om du trodde Twister var gøy fra før, bør du glede deg til denne varianten. Her kan både store og små være med på moroa.


GAMMEL KLASSIKER: Twister blir enda morsommenere på trampolinen!

 

5 tips for hele familien:

1. Yoga

Yoga er super trening, og på trampolinen blir det både morsommere og litt mer utfordrende. Ta med hele familien og gjør det til en felles aktivitet. Hvem er best til å holde balansen av barna og de voksne?

 

2. Solseng

Hvem trenger vel solseng når man har en trampoline? Her får hele familien plass på samme solseng. Se på skyene og foreslå hva skyene ligner på, les en god bok, eller bare nyt roen!

 

3. Piknik

Hva med en heldag på trampolinen? Disk opp med god mat og drikke, legg ut pledd, ta frem korstokken, eller les høyt fra en bok til ungene. Den myke trampolinen gjør det både behagelig og morsomt, og er genial når familien vil tilbringe kvalitetstid sammen. Reiseveien til denne pikniken blir i tillegg kort, så her er det mulig å være spontan!


FAMILIEKOS: Trampolinen er perfekt for en spontan piknik litt uten om det vanlige!

 

4. Sove under åpen himmel

Enten dere tar med soveposer og sover under åpen himmel eller setter opp teltet i midten av trampolinen, er overnatting på trampolinen en morsom og koselig aktivitet for hele familien. Ta gjerne med godteri og iPad, og gjør en filmkveld ut av det.

 

5. Fotoshoot

Høye svev gir både rare grimaser og morsomme positurer. Å fange opp disse øyeblikkene på film fører garantert til latter og glede. Her kan hele familien prøve seg. Hvem får det rareste bildet?


RARE GRIMASER: Høye svev gir supre bilder!


15.03.2018 23.00.00