Alt du trenger til trampolinesesongen finner du hos Obs

  Liten, stor, rund, oval eller firkantet – uansett hvilken type trampoline du er på jakt etter har vi det du trenger.

  I år kan du også glede deg over flere spennende nyheter, som et skreddersydd trampolinetelt og trampoliner med redusert lydvolum!

  Årets trampolinesortiment har noe for alle

  Årets trampolineutvalg er bredere og bedre enn noen gang. Blant utvalget finner du både den klassiske, runde trampolinen, den ovale bestselgeren og en ny, firkantet variant. I tillegg har vi fått inn en spennende nyhet som vil øke trampolinens bruksområde: «Spacestation» er et trampolinetelt som gjør trampolinen om til et koselig «hus» for barna. Perfekt for overnatting i hagen og lek med venner.

  Gjør trampolinen trygg og klar for sesongen med denne sjekklisten

  Velg den beste trampolinen for dine behov

  Hvilken type trampoline som er best for deg avhenger av ønsker, behov og prisklasse.

  Det som hovedsakelig skiller trampoliner fra hverandre er størrelse, volum, form og monteringssystem. De ulike typene har igjen sine fordeler og ulemper. Om du trenger en rund, oval eller firkantet trampoline avhenger derfor av hvor stor trampoline du ønsker, hvilket monteringssystem du foretrekker og hvilke egenskaper du ser etter.

  Les mer om dette i vår guide: Slik velger du riktig trampoline

  Rund trampoline – klassikeren

  Den runde trampolinen er kanskje den de fleste kjenner best. Disse kommer i liten og middels størrelse og passer godt for husstander med mindre uteplasser. Alle våre runde trampoliner leveres med sikkerhetsnett og monteringssystemet T-link som gir god stabilitet og enkel montering og demontering.

  Pro Flyer Highbounce er med sine 3,05 meter i diameter vår minste trampoline. Trampolinen har seks bein med stabil og robust galvanisert stålramme, polstret kantpute i slitesterkt UV-beskyttet materiale og kraftig hoppeduk i UV-beskyttet polypropylen. Størrelse: D305 x H76 cm.

  Pro Flyer Dragonbounce er litt større enn Highbounce, og har en diameter på 3,96 m. Den har også åtte bein med stabil og hardfør galvanisert stålramme, polstret kantpute i slitesterk UV-beskyttet materiale og hoppeduk i UV-beskyttet polypropylen. Størrelse: D396 x H88 cm.

  Spacebounce er en stabil trampoline på 4,2 meter med square tube-system i ramme og nett for å unngå vridning og slark i rammekonstruksjon. Kantputen er ekstra polstret med hele 5,5 cm tykkelse i kraftig og slitesterkt materiale. Med sine åtte bein og robuste galvaniserte stålramme er Spacebounce en stabil trampoline. Den har også selvlukkende dobbeltsidig inngang med buede rør, kraftig hoppeduk i UV-beskyttet polypropylen og kraftige galvaniserte stålfjærer. Størrelse: D426 x H88cm. 

  Oval trampoline – bestselgeren

  Ovale trampoliner har større hoppeareal enn den klassiske runde. En oval trampoline er derfor et godt valg dersom du har god plass i hagen og ønsker stor plass til hopping, lek og triks. Også våre ovale trampoliner leveres med sikkerhetsnett og de fleste leveres med monteringssystemet T-link for enkel montering og demontering.

   – Trenden i markedet fra tidligere år med oval form fortsetter, og er vår desiderte bestselger. Her får du mest plass for pengene og den ovale formen gir større muligheter for å gjøre akrobatiske øvelser på trampolinen, forteller Christer Berntzen som er innkjøper av trampoliner hos Obs.

  Pro Flyer Airbounce er en romslig trampoline med en diameter på 4,57 meter. Airbounce har åtte bein med stabil og robust galvanisert stålramme, polstret kantpute i slitesterkt UV-beskyttet materiale, kraftig hoppeduk i UV-beskyttet polypropylen, og selvlukkende dobbeltsidig inngang med borrelås. Størrelse: 457x305 x H85 cm.

  Pro Flyer Skybounce er trampolinen med størst diameter i vårt sortiment. Den er hele 5,3 meter! Også denne har selvlukkende dobbeltsidig inngang med borrelås, åtte bein med stabil og robust stålramme, polstret kantpute i slitesterk UV-beskyttet materiale og kraftig hoppeduk i UV-beskyttet polypropylen. Denne har i tillegg buet sikkerhetsnettstang for mer plass og beskyttelse. Størrelse: 500x330 x H100 cm.

  Nyheten Flowbounce 457 er trampolinen for deg som er var på støy eller deg som bor i et nabolag der støy er et problem.

  – Våre to nyeste trampoliner, Flowbounce og Quatrobounce, har en ny og unik rammekonstruksjon som er utviklet med tanke på redusert lydvolum. Rammen er kraftigere i konstruksjon og kobles sammen på tradisjonelt vis, noe som gir minimalt med bevegelse og vibrasjon – ergo mindre lyd, forklarer Berntzen.

  I tillegg til å være meget støysvak har Flowbounce selvlukkende dobbeltsidig inngang med borrelås, åtte bein med stabil og robust galvanisert stålramme, buet sikkerhetsnettstang for mer plass og beskyttelse, polstret kantpute i slitesterk UV-beskyttet materiale og kraftig hoppeduk i UV-beskyttet polypropylen.

  Størrelse: 427x305 x H100 cm.

  Firkantet trampoline – vår nyeste modell

  En firkantet trampoline er det beste valget for avanserte hoppere da formen gir best plass for å slå salto og utføre andre avanserte hopp. En firkantet trampoline er også et godt valg dersom flere skal hoppe samtidig.

  Quatrobounce er en relativt ny versjon som ble lansert under fjorårssesongen. Utformingsmessig gir den mange av de samme fordelene som en oval trampoline, men denne modellen har sammen med nyheten Flowbounce spesielt fokus på støysvak hopping. Ulempen er kanskje at den krever noe mer jobb ved montering og demontering kontra våre andre modeller med det unike T-link-systemet, sier Berntzen.

  Quatrobounce har altså ikke det praktiske T-link-systemet, men en ny og unik rammekonstruksjon der rammen er kraftigere i konstruksjon og kobles sammen på tradisjonelt vis.

  Ellers har Quatrobounce åtte bein, selvlukkende inngang med dobbeltsidig borrelås, buet sikkerhetsnettstang for mer plass og beskyttelse, polstret kantpute i meget slitesterkt UV-beskyttet materiale og kraftig hoppeduk i UV-beskyttet polypropylen. Størrelse: 427x305 x H100 cm.

   

  Slik sikrer du at trampolineleken er trygg

  Nyhet! Trampolineteltet «Spacestation»

  Med nyheten Spacestation kan du gjøre trampolinen om til et lite «hus». Det morsomme teltet passer perfekt til lek og overnatting på trampoline, har to vinduer, to dører og 2000 mm vannsøyle.

  – Endelig har vi fått utviklet en egen teltløsning for bruk på trampoline. Vi vet at mange barn elsker å å bare chille’n på trampolina med musikk og telefon, og nå kan du ta det et steg videre og kjøre overnatting med spesialtilpasset telt for våre trampoliner. Denne kommer nok til å bli en hit i mange hager, hevder innkjøpssjefen.

  Trampolinetelt er beregnet for rund trampoline med diameter på 3,05 meter, og passer perfekt til vår Pro Flyer Highbounce.

  10 morsomme ting du kan bruke trampolinen til

  Trampoline