✓ Klart til henting innen 2 timer ✓ 120 dagers åpent kjøp ✓ Gratis frakt til butikk

 • 197 deler
 • Alder: Fra 6+

Gi barn actionfylt lek med dette settet basert på Marvel Studios-filmen The Eternals, som inkluderer en Deviant actionfigur og tre superhelt-minifigurer.

Thena, Gilgamesh og Makkari er under angrep fra en seksbeint Deviant med glefsende kjever! De tre Eternals-heltene har fantastiske krefter – Thena kan mane fram våpen, Gilgamesh har superstyrke og Makkari kan løpe raskere enn lyden. Vil de klare å overmanne onde Deviant? Det er opp til deg. Hvis du samler på LEGO® minifigurer av The Eternals, er dette kule lekesettet det eneste som inkluderer Gilgamesh!

Med LEGO® Marvel Deviant angriper! (76154) kan barn gjenoppleve action og spenning fra Marvel Studios-filmen The Eternals og også finne på superhelt-eventyr på egen hånd.Full av action fra Marvel Studios-filmen The Eternals fra 2021En seksbeint Deviant med glefsende kjever angriper tre The Eternals-superhelter – Thena, Gilgamesh og Makkari – og barn må mønstre alt de har av superkrefter for å hjelpe dem. Med de tre superhelt-minifigurene kan de rollespille at de bruker heltenes superkrefter: Thena kan mane fram nærkampvåpen, Gilgamesh er supersterk og Makkari kan bevege seg raskere enn lyden. Og om du ser etter en gave til en som liker minifigurer, er dette flotte LEGO lekesettet det eneste som inneholder en minifigur av Gilgamesh!Grenseløs moro med lekesett basert på Marvel Studios-filmen The EternalsLEGO klossebyggelekene med Marvel Studios The Eternals som tema er unike lekesett fulle av kule figurer som inspirerer barn til fantasifull lek og åpner opp for grenseløs rollespillmoro.

Generelt
Artikkelnummer5702016619355
Leverandørens artikkelnummer76154
Forpakningsmål
Bruttovekt0.266 kg
Høyde19.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde4.6 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Marvel Super Heroes 76154 Deviant angriper!

Art nr: 5702016619355
16140
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Klikk og hent innen 2 timer
  Klikk og hent innen 2 timer
  120 dager åpent kjøp
  120 dager åpent kjøp
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.