LEGO® NINJAGO® 71733 Episk stridssett – Cole mot gjenferdkriger

  Art nr: 5702016912388
  Med dette imponerende stridssettet får barn alt de trenger for å iscenesette superspennende kamper mellom ninjahelten Co...
   Nettlager:Ikke på lager
   Trykk , legg in e-postadresse og få beskjed når produktet er tilbake på nettlager.

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp


   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med dette imponerende stridssettet får barn alt de trenger for å iscenesette superspennende kamper mellom ninjahelten Cole og den onde gjenferdkrigeren.

   Gi LEGO® NINJAGO® fans muligheten til å arrangere fantasifulle og gøyale kamper med det spektakulære settet Episk stridssett Cole mot gjenferdkriger (71733). Settet inkluderer en klossebygd markedsplass med hengende lanterne og roterende kampplattform. Her kan barn fordype seg i actionfylt rollespill i en spennende fantasiverden. Lekesett som inspirerer til kreative aktiviteter Ninjastridsleken inneholder to minifigurer: en ny utgave av Cole fra januar 2021 og en Legacy gjenferdkriger fra LEGO® NINJAGO® TV-serien. Lekesettet gir barn alt de trenger for å arrangere gøyale dueller for å se hvem som vinner de fire svarte våpnene. De kuleste barnelekene LEGO NINJAGO lekesett får barn til å ta en pause fra skjermen og bli med på spennende eventyr i en fantasifull verden. Der lærer de verdifulle ferdigheter og kan leke med heltene sine og en spennende samling ninjaleker, inkludert roboter, fly og drager.

   • 51 deler
   • Alder: fra 6+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702016912388
   Leverandørens artikkelnummer71733
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.12 kg
   Høyde21 cm
   Lengde4.6 cm
   Bredde21 cm