• 92 deler
  • Alder: Fra 7+

Gi Minecraft™ spillere et lekesett som gjør at de kan oppleve spillets undervannsverden i virkeligheten, takket være LEGO® klosser som kan forflyttes på utallige måter.

Opplev Minecraft™ – det utrolig populære dataspillet for barn – i virkeligheten med byggesettet LEGO® Minecraft korallrevet (21164). LEGO klossene kan flyttes om på i det uendelige for kreativ byggemoro som aldri tar slutt.Autentisk Minecraft action i en undervannsverdenLa barn bli med den populære og dristige Minecraft karakteren Alex, når hun dykker ned til det fargerike korallrevet i Minecraft havet på jakt etter skjulte skatter. Settet er stappfullt av fantasifulle Minecraft elementer, inkludert piggsvinfisker og en skjult skattkiste. Og, som i alle Minecraft eventyr, må du gjøre deg klar for en spennende sverdkamp mot en druknet zombie.
• LEGO® Minecraft™ korallrevet (21164) gir Minecraft spillere et sett som gjør det mulig å oppleve spillets undervannsverden i virkeligheten, takket være LEGO klosser som kan forflyttes på utallige måter.
• Robust LEGO® Minecraft™ sett med den populære spillkarakteren Alex, med dykkerhjelm, magiske bukser og et sverd, samt en druknet, to piggsvinfisker (1 «oppblåst» og 1 vanlig) og tilbehør.
• La barn bli med den populære og dristige Minecraft™ karakteren Alex, når hun dykker ned til det fargerike korallrevet på jakt etter skjulte skatter og må forsvare seg mot overraskende angrep fra en druknet.
• For barn fra sju år og oppover. Overrask fans av det digitale Minecraft™ spillet med et fysisk Minecraft sett de kan bygge i virkeligheten. En perfekt gave til spillere som har lyst til å oppleve Minecraft på en ny og spennende måte.
• Settet er 7 cm høyt, 10 cm bredt og 10 cm dypt og byr derfor på stor moro i lite format.
• Det fargerike korallrevet har mange autentiske Minecraft™ detaljer og gøyalt tilbehør som en skjult skattkiste som kan åpnes og inneholder en fisk og en perle.
• Dette LEGO® Minecraft™ settet er robust, kan settes sammen på uendelig mange måter og passer perfekt sammen med andre LEGO Minecraft sett.
• Det store utvalget av LEGO® Minecraft™ lekesett gir barn muligheten til å leke med kjente karakterer, miljøer og funksjoner fra Minecraft-universet – alt gjenskapt ved hjelp av en kreativ miks av solide LEGO® klosser.
• LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
• LEGO® komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016913569
Leverandørens artikkelnummer21164
Forpakningsmål
Bruttovekt0.12 kg
Høyde12.2 cm
Lengde14.1 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Minecraft™ 21164 Korallrevet

Art nr: 5702016913569
12900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.