• 93 deler
 • Alder: fra 5+

Lær barn å bli glade i naturen med denne lettbygde skogsmodellen. Det fargerike lekesettet inspirerer til lek og fantasi!

Gi barn som er glade i naturen, muligheten til å utforske friluftslivet når de er innendørs med LEGO® Friends lekesettet Fossefall i skogen(41677). Her kan de ta en tur ut i skogen med vennene sine.Eventyrene venter rundt hvert hjørneDenne skogsleken inneholder en vakker foss og vennene Andrea og Olivia fra LEGO Friends. Alt er klappet og klart for gøyal rollelek med herlige detaljer som marshmallow på pinne og leirbål for å inspirere til kreativ frilek. Barn kan leke at de er på oppdagelsestur og finner en edelsten gjemt bak den hengslede fossen. Den hendige og lille størrelsen gjør at settet kan stå fremme så barna kan leke skogstur når de vil.En verden full av vennerLEGO Friends lekene har mange realistiske detaljer som setter fart på fantasien, og søte dyr barna kan forelske seg i. I lekene med Heartlake City-tema kan små byggere bli kjent med venner som deler interessene deres.

Generelt
Artikkelnummer5702016916515
Leverandørens artikkelnummer41677
Forpakningsmål
Bruttovekt0.142 kg
Høyde12.2 cm
Lengde14.1 cm
Bredde6.1 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® Friends
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Friends 41677 Fossefall i skogen

Art nr: 5702016916515
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.