• 305 deler
 • Alder: Fra 7+

Det er et oppgjør mellom Marvel-robotene! Spider-Man-robot mot Doctor Octopus-robot, og to minifigurer som slåss mot hverandre med bevegelige robotarmer og kule våpen.

Ta en mektig Marvel-robot i hver hånd, og la kampen begynne! Med LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp (76198) får barn dobbel superhelt-action i superstørrelse.Mange funksjoner for fantasifull lekDette Spider-Man mot Doctor Octopus lekesettet inneholder to minifigurer, to roboter med bevegelige armer og bein og tøffe våpen. Barn kan plassere minifigurene av Spider-Man og Doctor Octopus i cockpiten på hver sin robot. Med robotenes bevegelige armer og bein samt kraftblastere, nettelementer og andre gøyale tilbehørselementer kan unge superhelter gjenoppleve spenningen fra Marvels filmer og også finne på utallige eventyr på egen hånd.
• Med LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp (76198) får barn dobbel superhelt-action i superstørrelse og kan finne på actionfylte historier med to mektige og bevegelige roboter med minifigurer.
• Inneholder minifigurer av Spider-Man og Doctor Octopus samt tilhørende byggbare roboter med bevegelige armer og bein, kraftblastere, nettelementer, håndjern og annet tilbehør.
• Barn åpner robotcockpitene, plasserer minifigurene inni og kan leve seg inn i en rollespill-verden full av action og eventyr med sine gigantiske roboter spekket med funksjoner.
• Flott som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til unge superhelter og action-fantaster fra sju år og oppover.
• Robotene er 11 cm høye – en perfekt størrelse for praktisk rollespill-lek. Og når den actionfylte leken er over, er de bevegelige robotene flotte som utstillingsmodeller på barnerommet.
• Det finnes flere LEGO® Marvel roboter som barn kan samle på og bruke sammen for å gjenskape gøyal filmaction og finne på egne historier.
• LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
• LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016989694
Leverandørens artikkelnummer76198
Forpakningsmål
Bruttovekt0.266 kg
Høyde19.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde4.6 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Marvel Super Heroes 76198 Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp

Art nr: 5702016989694
26900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.