✓ Klart til henting innen 2 timer ✓ 120 dagers åpent kjøp ✓ Gratis frakt til butikk

 • 236 deler
 • Alder: Fra 8+

Overraske unge racingfans med byggeleken LEGO® Creator 3-i-1 Supermotorsykkel, som kan bygges om til en klassisk motorsykkel eller en svevemotorsykkel for enda mer moro.

Stimuler barns interesse for tøffe motorsykler og kreativ bygging med det imponerende settet LEGO® Creator 3-i-1 Supermotorsykkel (31114). Barn kan iscenesette spennende racingmoro med denne moderne motorsykkelmodellen med bevegelige håndtak, fungerende støtdemping og støtte. De beste lekene for fantasifull lek Barn får tre ulike bygge- og lekeopplevelser med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge en moderne supermotorsykkel før de bygger den om til en klassisk motorsykkel med støtte eller en futuristisk svevemotorsykkel for høytflygende eventyr. De kan også bygge noe helt nytt og unikt basert på sin egen fantasi. En fantastisk serie med byggeleker LEGO Creator 3-i-1-sett byr på en hel verden av muligheter med tre forskjellige modellalternativer i hver eske! LEGO byggere kan bygge, bygge om og bygge om enda en gang! Creator 3-i-1 stimulerer barns fantasi og holder leken i gang med fantastiske modeller, inkludert kule kjøretøy, skumle skapninger og detaljerte bygninger.
• LEGO® Creator 3-i-1 Supermotorsykkel (31114) byr på endeløs kreativ bygging med tre modeller i samme sett: en moderne motorsykkel, en klassisk motorsykkel og en futuristisk svevemotorsykkel.
• Overrask fantasifulle barn med utallige spennende racing-eventyr på banen med en moderne eller klassisk LEGO® motorsykkel eller i luften med en svevemotorsykkel.
• Motorsykkel-lekesettet er perfekt som overraskelse til barn fra åtte år og oppover, som er interessert i lekemotorsykler og kreativ bygging.
• Supermotorsykkelen er 11 cm høy, 19 cm lang og 6 cm bred – det perfekte formatet for lek hjemme og hos en venn.
• Supermotorsykkelen har bevegelige håndtak, fungerende støtdempere og støtte, mens den klassiske motorsykkelen også har en støtte så barn kan stille den ut.
• Imponerende sett som gir barn tre modeller som styrker byggeferdighetene deres. De kan leke med modellene alene eller kombinere dem med andre LEGO® lekesett for enda mer moro.
• Gå ikke glipp av resten av LEGO® Creator 3-i-1-settene som lanseres i januar 2021: Kyberdrone (31111), Vill løve (31112), Racerbiltransporter (31113) og Surferens strandhus (31118).
• Med LEGO® Creator 3-i-1-sett kan barn utfolde seg fritt med fantasifull og actionfylt lek med de tre forskjellige fargerike modellene i hver eske.
• I mer enn seksti år har LEGO® byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
• LEGO® byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016888362
Leverandørens artikkelnummer31114
Forpakningsmål
Bruttovekt0.39 kg
Høyde19.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Creator 31114 Supermotorsykkel

Art nr: 5702016888362
24900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Klikk og hent innen 2 timer
  Klikk og hent innen 2 timer
  120 dager åpent kjøp
  120 dager åpent kjøp
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.