• 87 deler
 • Alder: Fra 5+

Overrask den vesle helten din med en tøff brannbil og spennende brannslokkingsaction i LEGO® City. Et perfekt lekesett for barn som liker late som-lek.

Gi barn spennende lekemuligheter med lekesettet LEGO® City brannbil (60279). De kan styre brannbilen ved å vippe den mot venstre og høyre, fjerne de brennende LEGO trestammene ved hjelp av frontplogen og skyte vannelementer for å slokke brannen. Med LEGO City brannkonstabelen på åstedet kan barn finne på utallige fantasifulle fortellinger. Gøyal og enkel å bygge Brannbilleken inkluderer både trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med flotte verktøy for zooming og rotering, som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere. Styrk barns kreativitet Med LEGO City brannsettene kan barn slippe seg løs med spennende frilek og actionfylte scenarioer som gjenspeiler virkelige situasjoner. Barn får en verden fylt av kreativitet og fantasi med funksjonsrike bygninger, realistiske kjøretøy og gøyale figurer.
• Denne brannbilleken er en flott introduksjon til den spennende verdenen i LEGO® City, hvor barn kan leke hverdagshelt i spennende brannvesenfortellinger. Passer for barn fra fem år og oppover.
• Hva inneholder esken? Lekesettet LEGO® City Brannbil (60279) inkluderer en styrbar brannbil med plog og brannslange, brennende LEGO trestammer og minifigur av en brannmann med kul hjelm.
• Barn styrer lekebrannbilen ved å vippe den mot venstre og høyre. De kan fjerne de brennende LEGO® trestokkene med frontplogen og skyte vannelementer med knotteskyterslangen for å slokke brannen.
• Dette LEGO® brannvesenlekesettet er en flott gave uansett anledning. Den passer for jenter og gutter fra fem år og oppover og krever få byggeferdigheter.
• Brannbilen er 6 cm høy, 10 cm lang og 5 cm bred.
• Inkluderer LEGO® tilbehør som ropert, brannmannhjelm og trestokker med flammeelementer.
• Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere!
• LEGO® City brannvesenleker inkluderer fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som stimulerer til fantasifull rollespillek og frilek i omgivelser som gjenspeiler virkeligheten.
• Leter du etter en kvalitetsleke til barn? Alle LEGO® City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
• Med fokus på sikkerhet. LEGO® City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016912043
Leverandørens artikkelnummer60279
Forpakningsmål
Bruttovekt0.12 kg
Høyde14.1 cm
Lengde4.5 cm
Bredde15.7 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Fire 60279 Brannbil

Art nr: 5702016912043
12900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.