• 1077 deler
  • Alder: Fra 10+

Med LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger bilbyggesettet kan barn gjenskape Dominic Torettos kule stunt fra The Fast and The Furious-filmene.

Gi fans av Fast & Furious den ultimate byggeopplevelsen med byggesettet LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111) for barn. Modellen er basert på syttitallets ikoniske Dodge Charger R/T, og den er stappfull av autentiske detaljer. Åpne panseret for å se nærmere på modellversjonen av den ikoniske V8-motoren. Modellen inkluderer også andre tøffe detaljer som bevegelige stempler, triangelstagoppheng, styresystem og kompressor. Det finnes også en nitroflaske i bagasjerommet, som virkelig setter fart på Doms dristige biljakter. Akkurat som i virkeligheten! Barn fra ti år og oppover vil garantert like å bygge sin egen, autentiske versjon av Dominic Torettos berømte bil. Når Dodge Charger er ferdig bygget, kan fans rollespille klassiske scener fra The Fast and The Furious-filmene og oppleve adrenalinkicket i ekte gateracerbilløp. Flott byggeleke for kreativ lek LEGO Technic serien består av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
• Inspirer barn til å gjenskape sine favorittscener fra Fast & Furious-filmene med den flotte modellen LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111), som er autentisk kopi av den klassiske muskelbilen.
• Byggesettet består av 1077 deler og byr på gøyale byggeutfordringer for barn som er interessert i lekebilmodeller. Denne realistiske versjonen av syttitallsklassikeren Dodge Charger R/T, er stappfull av autentiske detaljer.
• Med modellens flotte funksjoner, inkludert bevegelige stempler, hjuloppheng, styresystem og kompressor, får barn innsyn i hvordan det er å kjøre den ekte bilen. Og når leken er over, kan modellen stilles ut i velkjent bakhjulsposisjon.
• Er du på utkikk etter en tøff julegave til barn fra ti år og oppover? Da er dette et godt valg! Barn kan bygge en modell av Doms bil, og utforske de kule funksjonene før de gjenskaper tøffe scener fra Fast & Furious-filmene.
• Modellen er 39 cm lang, 16 cm bred og 11 cm høy – perfekt størrelse for tempofylt rollespill. Plasser bilen i bakhjulsposisjon, og still den ut som blikkfang.
• Denne gøyale racerbilleken krever ingen batterier. Gode nyheter for barn som elsker kreativ lek!
• Trykte instruksjoner følger med, så det er lett for unge byggere å komme i gang.
• Med sett fra LEGO® Technic kan du vise barn en verden full av byggemoro. Kul kjøretøydesign og tøffe funksjoner gjør at den gøyale leken varer lenge etter at modellen er ferdig bygget.
• LEGO® Technic sett oppfyller bransjens strengeste standarder, og det gjør at byggesettene alltid er lette å sette sammen for barn.
• LEGO® Technic byggesett testes grundig for å sikre at hvert enkelt sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016617498
Leverandørens artikkelnummer42111
Forpakningsmål
Bruttovekt1.635 kg
Høyde37.8 cm
Lengde35.4 cm
Bredde11.8 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Technic 42111 Dom's Dodge Charger

Art nr: 5702016617498
1 34900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.