• 369 deler
 • Alder: Fra 6+

Fortryll en fan av Disney-prinsesser med dette settet som inneholder et tårn, en huske og vertshuset Den trygge andungen samt minidukkefigurer av Rapunsel og Flynn.

Utforsk alle de spennende hemmelighetene i tårnet til Disney-prinsessen Rapunsel! Nyt utsikten fra balkongen sammen med Pascal, før du hjelper Rapunsel med å male ferdig et maleri på hobbyrommet. Gå til hulen i tårnets grunnmur for å se hva som skjuler seg bak den hemmelige døren. Etterpå kan du huske litt, slappe av foran peisen eller besøke Den trygge andungen sammen med Flynn Rider. Etter en begivenhetsrik dag er det deilig å kunne krype opp i sengen for en god natts søvn!

Det fine LEGO® ǀ Disney (43187) settet Rapunsels tårn gir fans av Disney-prinsesser nye og spennende opplevelser. Det sjarmerende settet inkluderer et tårn med en hule og et hemmelig rom samt to mindre modeller som fungerer som ekstra lekestartere. Gøyal og kreativ byggelek. Det detaljerte tårnet inneholder fire rom som kan utforskes – et hobbyrom, et soverom, en koselig stue og en hule nederst med hemmelig dør. Settet inkluderer også to mindre modeller – en huske laget av Rapunsels hår og vertshuset Den trygge andungen med taburett og piano – som stimulerer barn til kreativ frilek. Gøyal rollespill-lek med kjente og kjære figurer. Dette flotte settet får leken raskt i gang og inkluderer to minidukkefigurer av Disneys Rapunsel og Flynn, samt en LEGO Disney figur av kameleonen Pascal. Settet inneholder lekestartere som inspirerer til gøyal rollespill-lek, hvor barn gjenskaper favorittscener fra filmen To på rømmen eller finner på egne eventyr.

Generelt
Artikkelnummer5702016907803
Leverandørens artikkelnummer43187
Forpakningsmål
Bruttovekt0.7 kg
Høyde38.2 cm
Lengde26.2 cm
Bredde7.05 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Disney Princess™ 43187 Rapunsels tårn

Art nr: 5702016907803
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.