Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Klikk og hent innen 2 timer
Klikk og hent innen 2 timer
120 dager åpent kjøp
120 dager åpent kjøp
Hent i butikk - gratis og enkelt
Hent i butikk - gratis og enkelt
 
 • 2933 deler
 • Alder: fra 18+

Med det eksepsjonelle settet LEGO® kunst: The Beatles får du et 4-i-1-veggkunstsett komplett med interessant lydspor. Stimuler kunst- og byggeinteressen din på en unik og gøyal måte

Har du noensinne drømt om å lage et kunstverk som hyller et ikonisk band? Med dette imponerende settet kan du bygge ett av i alt fire portretter av bandmedlemmene i The Beatles. Rydd plass til å være kreativ, og fordyp deg i byggeoppgaven. Det inkluderte opptaket gjør byggeopplevelsen enda morsommere, med detaljert informasjon og historier om bandmedlemmene. Når du er ferdig med portrettet, kan du utstyre det med The Beatles-signaturflisen og vise det fram.

Er du Beatles-fan, har vi det perfekte settet for deg. Bygg ett av fire unike portretter av de ikoniske bandmedlemmene med settet LEGO® kunst: The Beatles (31198), og gi deg selv en kreativ pause fra hverdagen. Avslappende prosjekt Med dette settet som består av 2933 deler, kan du bygge ett av fire detaljerte kunstportretter av Beatles-medlemmene – John Lennon, Paul McCartney, George Harrison eller Ringo Starr. Mens du bygger kan du høre på et engasjerende og detaljrikt lydspor om banden. Fullfør modellen med en eksklusiv «The Beatles»-signaturflis før du henger opp bildet eller setter det på en hylle. Kunstpause Du trenger ikke å være kunstner eller samle på LEGO modeller for å ha glede av dette veggkunst-settet. Når modellen er ferdig, har du fått et blikkfang du kan være stolt av. Dette LEGO kunstsettet er en del av en serie med byggesett med temaene musikk, kunst, design og arkitektur. Settet er også en flott gave til alle (inkludert deg selv) som er på utkikk etter et nytt prosjekt.

Generelt
Artikkelnummer5702016677690
Leverandørens artikkelnummer31198
Forpakningsmål
Bruttovekt1.52 kg
Høyde41.5 cm
Lengde5.3 cm
Bredde40.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Art 31198 The Beatles

Art nr: 5702016677690
1 599
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.