• Alder: Fra 2+
 • 59 deler

Del historier i snøen med smårollingen i Elsas isslott fra Disney!

Bli med Disney-figurene Anna, Elsa og Olaf til LEGO® DUPLO® l Disney 10899 Elsas isslott, og del fantasifull lek og viktige utviklingsmessige milepæler med førskolebarnet ditt. Når smårollinger leker rollespill med yndlingskarakterene sine fra Disney Frost, forbedrer de sine ferdigheter i språk og finmotorikk og utvikler sin sosiale og emosjonelle forståelse. Snakk om Elsas forhold til søsteren Anna. Opplev kreativ lek med snømannen Olaf. Trykk på den flerfargede lysklossen for å lyse opp slottet, så kan du og smårollingen din ha det gøy mens dere gjenskaper scener fra Disney-filmen Frost og finner på deres egne fortellinger med dette glitrende isslottet for småbarn.
• Inneholder tre LEGO® DUPLO® figurer: Anna, Elsa og Olaf.
• Dette Disney Frost-slottet har en sklie, et bord, stoler og kjøkkenutstyr. Lys opp hele slottet med en spesiell lyskloss med knapp.
• La barnet ditt tilegne seg grunnleggende byggeferdigheter og finpusse finmotorikken sin med byggeklosser som kan settes sammen og kombineres på uendelig mange måter for fantasifull lek.
• Denne byggbare leken for smårollinger er laget for å stimulere til rollespill og historiefortelling og hjelper barnet ditt med å utvikle sine språklige, sosiale og emosjonelle ferdigheter.
• Disney Frost isslottet er over 28 cm høyt, 19 cm bredt og 16 cm dypt.

Generelt
Artikkelnummer5702016367614
Leverandørens artikkelnummer10899
Forpakningsmål
Bruttovekt0.907 kg
Høyde37.8 cm
Lengde35.4 cm
Bredde9.4 cm
Lego
Alder1-2 år
SerieLEGO® DUPLO®
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DUPLO® Disney Princess 10899 Elsas isslott

Art nr: 5702016367614
64900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.