• 668 deler
  • Alder: Fra 6+

Barn kan iscenesette episke konkurranser og show med settet LEGO® City Stuntshow-arena, som inkluderer en svinghjuldrevet sykkel og kule figurer.

Aktiver svinghjulsykkelen, og sett kurs for LEGO® City stuntshow-arenaen. Bli med LEGO City TV-stjernene Alex, Ann og Dynamo Doug på spektakulær stunt-action. Utfør baklengs salto, knus biler med monstertruckene og send den svinghjuldrevne stuntsykkelen gjennom en brennende ring med roterende raketter! Utfør spennende stunt foran TV-kameraet, og gjennomfør hopp som slår alle rekorder og gir deg gullplassen på seierspallen!

Lekesettet LEGO® City Stuntshow-arena (60295) inneholder en svinghjuldrevet motorsykkel og utstyr til å utføre spektakulære og actionfylte stunt. Barn kan sende lekemotorsykkelen gjennom en brennende ring, utføre baklengssaltoer og andre stunt med to tøffe monstertrucker og omorganisere modulene for å utføre flere ulike showstunt. Settet inneholder seks minifigurer, inkludert tre figurer fra LEGO City TV-serien.Bygge- og lekeopplevelse for barn fra seks år og oppoverSettet Stuntshow-arena leveres med trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør det superenkelt å bygge settet.La barn være stjernene i showet!Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne sykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek. Settene i den actionfylte LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen for enda mer fart og spenning!

Generelt
Artikkelnummer5702016912548
Leverandørens artikkelnummer60295
Forpakningsmål
Bruttovekt1.5 kg
Høyde37.8 cm
Lengde7.05 cm
Bredde48 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60295 Stuntshow-arena

Art nr: 5702016912548
1 34900
    Nettlager: Ikke på lager
    Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.