LEGO® Super Mario 71392 Power-Up-pakken Froske-Mario

  Art nr: 5702016912814
  Med Power-Up-pakken Froske-Mario kan barn plaske rundt og ha det gøy. Settet inkluderer en froskedrakt til den interakti...
  Fra butikk:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Med Power-Up-pakken Froske-Mario kan barn plaske rundt og ha det gøy. Settet inkluderer en froskedrakt til den interaktive LEGO® Super Mario™ figuren.

  Med Power-Up-pakken Froske-Mario (71392) kan fans få en ekstra hoppende morsom LEGO® Super Mario™ lekeopplevelse. Settet inkluderer en interaktiv froskedrakt til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å samle ekstra digitale mynter ved å få Mario til å hoppe. Hver gang Mario lander, høres det en plaskelyd. Settet er perfekt som gave til trendinteresserte barn som allerede har LEGO Super Mario startbanesettet 71360 med LEGO Mario eller 71387 startbanesettet med LEGO® Luigi™. Bygg og spill Byggeinstruksjoner til dette LEGO settet finnes i esken og også i LEGO Super Mario gratisappen. Appen er et trygt forum, hvor barn kan utveksle ideer med hverandre og gi hverandre tips om kreative måter å bygge og leke på. Fysisk Super Mario action LEGO Super Mario lekesettene for samlere bringer den ikoniske, digitale Super Mario-figuren inn i virkelighetens verden. Med startbanesett, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan fans skape sine egne, unike nivåer og spille alene eller med andre.

  • 11 deler
  • Alder: Fra 6+
  Generelt
  Artikkelnummer5702016912814
  Leverandørens artikkelnummer71392
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.036 kg
  Høyde9.1 cm
  Lengde12.2 cm
  Bredde4.7 cm