• 114 deler
 • Alder: fra 5+

Åpne døren og tre inn i en magisk miniatyrverden! Møt Disneys Louisa og Mirabel, og hjelp dem å utforske søsteren Isabelas rom. Slapp av på sengen hennes, eller snurr en runde på dreieskiven og se de vakre blomstene hun dyrker på rommet sitt. Drikk en kopp te mens fuglen og sommerfuglene danser rundt i hagen, og prøv sminkesakene hennes før du blir ropt inn til middag!

Magien venter i settet LEGO® ǀ Disney Isabelas magiske dør (43201), som består av en dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker som barn kan bruke for å dekorere settet på sin måte, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS.
Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen på skjermen. Veiledningen gjør at selv yngre barn vil føle seg som mesterbyggere.
Det er helt magisk! Lek hvor som helst Settet kan tas med overalt, og gir fans av Disneys Encanto mange festlige og fantasifylte lekestunder. Det kan brukes alene eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat), og inspirerende funksjoner og tilbehør gjør at leken kan fortsette i det uendelige. Unike figurer Det magiske LEGO ǀ Disney settet har tre mikrodukkefigurer – Disneys Isabela, Louisa og Mirabel – samt LEGO figurer av en fugl og sommerfugl, som får leken i gang på et blunk. Premiumsettet er en flott gave til barn som liker å vise fram nye leker til vennene sine.

Generelt
Artikkelnummer5702017097442
Leverandørens artikkelnummer43201
Forpakningsmål
Bruttovekt0.235 kg
Høyde19.1 cm
Lengde20.5 cm
Bredde6.1 cm
Lego
Alder3-5 år
SerieLEGO® Disney™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Disney Princess™ 43201 Isabelas magiske dør

Art nr: 5702017097442
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.