• 12 deler
 • Alder: Fra 5+

Barn kan arrangere (d)rivende gode stuntshow med den svinghjuldrevne LEGO® City demoleringsstuntsykkelen og den dristige føreren Wallop fra LEGO City TV-serien.

Aktiver svinghjul-stuntsykkelen, og gjør deg klar for realistisk action på to hjul med LEGO® Citys dristige stuntteam! Bli med LEGO City TV-helten Wallop som utfører spektakulære stunt på motorsykkelen sin. Send demoleringsstuntsykkelen gjennom alle slags hindringer og få den til å hoppe fra ramper og utføre fantastiske triks i luften. Den pansrede sjåføren er fullstendig fryktløs og klar for neste demoleringsstunt!

Med LEGO City Adventures TV-helten Wallop og den svinghjuldrevne LEGO® City demoleringsstuntsykkelen (60297) kan barn arrangere fartsfylte og spennende stuntshow.Moro for jenter og gutter fra fem år og oppoverLEGO settet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner. Du kan også laste ned Instructions PLUS – en del av LEGO Building Instructions appen for smarttelefoner og nettbrett. Den interaktive byggeveiledningen har fantastiske funksjoner for zooming og rotering av modellen som gjør barn til mesterbyggere.La barn være stjernene i showet!Med LEGO City Stuntz sett får barn action og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i det actionfylte LEGO City Stuntz universet kan brukes sammen og gir enda større stuntshow!

Generelt
Artikkelnummer5702016912715
Leverandørens artikkelnummer60297
Forpakningsmål
Bruttovekt0.044 kg
Høyde12.2 cm
Lengde9.1 cm
Bredde4.7 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60297 Demoleringsstuntsykkel

Art nr: 5702016912715
9900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.