• 3 LEGO® Creator i èn pakke!
 • Består av: 31102 + 31100 + 31099
 • Alder: Fra 5+

LEGO® Creator 31099 Propellfly
LEGO® Creator 31100 Sportsbil
LEGO® Creator 31102 Ilddrage

består av:

LEGO® Creator 31099 Propellfly
Ta til luften med dette kjempefine propellflyet! Snurr propellen, juster vingetuppene, kjør forsiktig ut på rullebanen og ta av! Når du har landet igjen, kan du bygge om propellflyet til et jagerfly og fly fort tvers over landet, før du forvandler det til et helikopter for å fly ut på landet. Etterpå kan du slippe fantasien fri og bygge noe som er nytt og helt unikt. Gjør deg klar til å fly til værs med dette flotte 3-i-1-settet!
• Hvilke opplevelser venter i luften? Barn får stimulert kreativiteten og finpusset byggeferdighetene sine med et stilig propellfly, lynraskt jagerfly og morsomt helikopter før de bygger noe helt nytt og annerledes.
• Dette lekesettet for barn inneholder tre alternativer i én eske: et Creator 3-i-1 Propellfly (31099), et jagerfly og et helikopter, som fungerer som frittstående leker, men som også kan brukes sammen med andre LEGO® sett. Barn kan styrke byggeferdighetene sine og ha det gøy.
• Alle som liker kreativ bygging, vil elske dette flotte settet. Modellene av et klassisk propellfly, strømlinjeformet jagerfly og gøyalt helikopter danner til sammen en flott gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra seks år og oppover.
• Klar for action? Propellflyet er over 7 cm høyt, 14 cm langt og 18 cm bredt, og det betyr at denne actionfylte leken er stor nok til å by på store eventyr, men liten nok til å kunne tas med overalt!
• Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye fortellinger på egen hånd.
• Det er bare å åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av alle de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det gir mestringsfølelse og masse kreativ moro.
• Med LEGO® Creator 3-i-1-sett kan du gi barn grenseløse muligheter til å utvikle byggeferdighetene sine mens de leker. Med dette tøffe flylekesettet kan barn utvikle seg kreativt og slippe fantasien løs med mange byggemuligheter.
• LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
• I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.
• Stimuler til kreativt rollespill med dette spennende lekesettet med tre modeller i én eske: en sportsbil, en hotrod og et gammeldags fly. Det er en flott gave for barn. Leken kan fortsette i det uendelige med bygging og ombygging!
• 128 deler/ Alder: Fra 6+

LEGO® Creator 31100 Sportsbil
Sett deg bak rattet i denne tøffe, røde sportsbilen og kjør av sted! Start den røde og svarte bilens kraftige motor, tråkk på gasspedalen og KJØR! Sportsbilen kan bygges om til en kul hotrod for enda mer moro. Sett ny fartsrekord, før du bygger om hotroden til et gammeldags fly og blir med i et spennende flyshow. Avslutt med å bygge noe nytt og unikt helt etter egen fantasi. Opplev fartsfylt glede med dette tøffe 3-i-1-settet!
• Moro bak rattet? Barn kan slippe fantasien og kreativiteten løs mens de cruiser av sted i sportsbilen, setter nye fartsrekorder med hotroden, tar av til luften i det gammeldagse flyet eller bygger noe helt nytt.
• Dette lekesettet for barn inneholder tre alternativer i én eske: en Creator 3-i-1 sportsbil (31100), en hotrod eller et gammeldags fly. Barn kan leke med settet for seg eller kombinere det med andre LEGO® sett for å øve opp byggeferdighetene sine.
• Alle som liker kreativ bygging, vil elske dette flotte settet. Sportsbilen med innsugningsrør og spoiler, den spennende hotroden og det gøyale flyet er flotte som gaver uansett anledning og passer for jenter og gutter fra seks år og oppover.
• Detaljerte modeller klare for action. Sportsbilen er over 4 cm høy, 12 cm lang og 7 cm bred og er en spennende leke som er liten nok til å tas med overalt og stor nok til å romme en minifigur (følger ikke med).
• Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye historier helt på egen hånd.
• Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det gir god mestringsfølelse og masse kreativ moro.
• Det er bare å åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av alle de tre lekemodellene.
• Med LEGO® Creator 3-i-1-sett kan du gi barn grenseløse muligheter til å utvikle byggeferdighetene sine mens de leker. Med dette tøffe kjøretøysettet kan barn utvikle seg kreativt og slippe fantasien løs med flere byggemuligheter.
• LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
• I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.
• Inspirer til kreativ lek med dette spennende settet med tre lekemodeller i én eske: en monstertruck, en muskelbil med mållinje og en dragster. Det er en flott gave for barn. Bygg og bygg om i en lek som varer i det uendelige.
• 134 deler/ Alder: Fra 6+

LEGO® Creator 31102 Ilddrage
Hva er det beste ved å eie en ilddrage? Skatten! Fyll kisten, og stikk den innunder dragens vinge. Skrem skattejegere på flukt med et megabrøl før du flyr av sted for å samle enda flere skatter. Nå samlingen er komplett, kan du bygge om dragen til en fryktinngytende sabeltanntiger, en skummel skorpion eller noe nytt! Er du tøff nok til å takle dyrene i dette fantastiske 3-i-1-settet?
Stimuler barns kreativitet og interesse for fantastiske skapninger med settet LEGO® Creator 3-i-1 Ilddrage (31102). En fryktinngytende, ildsprutende drageleke som raskt blir en favoritt. Dragen har bevegelig hode, kjeve, bein, hale, vinger og klør, og settet inkluderer skattkiste med diverse elementer.
Bygge- og lekefrihet
LEGO Creator 3-i-1-settet gir barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser i én eske. De kan bygge en ilddrage først og så bygge den om til en sabeltanntiger med bevegelige bein, hode og kjeve, en skorpion med bevegelige bein og klør eller noe helt nytt og annerledes. Byggeleken stimulerer til fantasifull lek og er perfekt som gave til barn uansett anledning. Velkjente modeller basert på fantasi og virkelighet.
Med LEGO Creator 3-i-1-sett får barn utrolig detaljerte leker som er tilknyttet mange forskjellige temaer og stimulerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre gis utallige bygge- og lekeopplevelser med modeller som driver kreativiteten deres.
• 234 deler / Alder: Fra 7+

Generelt
Artikkelnummer5702017177489
Leverandørens artikkelnummer66683
Forpakningsmål
Bruttovekt2 kg
Høyde15.8 cm
Lengde19.5 cm
Bredde26.6 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® Creator
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Creator 66683 3 i 1 pakke

Art nr: 5702017177489
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Trykk , legg in e-postadresse og få beskjed når produktet er tilbake på nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.