• 786 deler
  • Alder: Fra 7+

Barn kan ta steget inn i fremtidens romforskning med settet Måneforskningsstasjon. Settet er fullt av realistiske kjøretøy, fartøy og detaljer inspirert av NASA-maskiner.

Land på månen i månelandingsfartøyet, og gjennomfør spennende forskning på den NASA-inspirerte måneforskningsstasjonen. Bruk Skycrane-dronene til å vinsje og flytte på objekter, hente prøver fra VIPER robotutforskeren og utføre eksperimenter i forsknings- og botanikklabene. Etterpå kan du sette deg i månebuggyen og kjøre til luftslusen og oppholdskuppelen, hvor du kan ha hjelmen og ryggsekken til det er tid for neste oppdrag!
Med det NASA-inspirerte lekesettet LEGO® City Måneforskningsstasjon (60350) er det duket for gøyale oppdrag i rommet. Settet har mange autentiske detaljer fra virkelighetens romfartøy og utstyr, inkludert et månelandingsfartøy, en VIPER robotutforsker, og en kuppelformet oppholdsmodul med laboratorier, garasje og luftsluse. Det inneholder også seks astronaut-minifigurer og kan kombineres med andre sett i LEGO City Space serien for enda mer moro i verdensrommet. Bygge- og lekemoro for barn fra sju år og oppover LEGO settet inkluderer en trykket byggeveiledning og interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. En verden full av fantasifull lek Lekesett i LEGO City Space serien inkluderer modeller med mange funksjoner, som er inspirert av virkelige NASA-maskiner, -kjøretøy og -romfartøy, samt gøyale astronaut-figurer som inspirerer til spennende frilek basert på ekte romreiser.

Generelt
Artikkelnummer5702017161792
Leverandørens artikkelnummer60350
Forpakningsmål
Bruttovekt1.46 kg
Høyde7 cm
Lengde47.6 cm
Bredde37.2 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Space Port 60350 Måneforskningsstasjon

Art nr: 5702017161792
    Nettlager:
    På lager (+20)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
    Butikklager: