LEGO® Friends 41698 Kjæledyrenes lekeplass

  Art nr: 5702017152721
  Gi hundekjære barn mange inspirerende og timer med valpelek med kjæledyrenes lekeplass. Settet passer for barn fra fem å...
   Kjøp på nett:
   På lager (6-20)
   Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Gi hundekjære barn mange inspirerende og timer med valpelek med kjæledyrenes lekeplass. Settet passer for barn fra fem år og oppover.

   Gi hunden din en dag full av moro. Andrea tar med seg lillesøsteren sin, Liz, og hunden deres, Opal, for å trene på kjæledyrenes lekeplass. Snurr karusellen med Liz og Opal rundt. De to valpene trenger hjelp til å få i gang dumpehusken. Gi hundene en avkjølende dukkert i bassenget. Oi, her er det visst noen som har gjort fra seg! Ta opp bæsjen med spaden, og kast den i søppelkassen. Test ut klatreveggen og rutsj ned sklien. Det er ikke bare hundene som har det gøy her.

   Overrask hundekjære barn med gavesettet LEGO® Friends Kjæledyrenes lekeplass (41698). Omsorgsfulle barn fra fem år får timevis med gøyal rollelek, hvor de kan underholde kjæledyrene sammen med LEGO Friends Andrea i en fargerik park. Lekeplassen er full av fantasivekkende detaljer, en gøyal inngang med korsbom, karusell, sklie, klatrevegg og dumpehuske. Inkluderer til og med spade og søppelkasse som barn kan bruke for å rydde opp når hundene gjør fra seg! Kreative gaver for barn Samlerlekene i Heartlake City serien inkluderer hverdagshelter og figurer det er lett å identifisere seg med. Det gjør dem ideelle som gave til bursdag eller spesielle anledninger, for dyrekjære barn med livlig fantasi. Små barn som ikke kjenner LEGO leker fra før, vil ha stor glede av den digitale veiledningen i gratisappen LEGO Building Instructions, som inkluderer verktøy for zooming, rotering og visning av modellen mens de bygger den.

   • 210 deler
   • Alder: Fra 5+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017152721
   Leverandørens artikkelnummer41698
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.364 kg
   Høyde19.1 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde6.1 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® Friends