• 474 deler
 • Alder: Fra 7+

Overrask barn som elsker kreative prosjekter, med et gøyalt sett med iskrem-tema. Settet inkluderer tre rammer, en sokkel, et smalt, blått armbånd og fargerike fliser.

Lag noe lekkert med LEGO® DOTS sett! Sett sammen iskremrammene, og dekorer dem med fliser i livlige sukkertøyfarger. Legg det smale armbåndet på et flatt underlag, og gjør det samme. Stable bilderammene slik du vil, sett inn favorittbildene dine og heng armbåndet og andre smykker på ispinnene. Er du klar for noe nytt? Du kan når som helst designe rammene og armbåndet på nytt! #youDOTyou
Leter du etter et gøyalt hobbysett som passer som gave for barn fra seks år? Da bør du sjekke ut settet LEGO® DOTS Ramme- og armbåndholder med iskremdesign (41956)! Dette gøyale aktivitetssettet inkluderer tre bilderammer formet som iskrem med pinne og sokkel, et smalt armbånd i blått som kan tilpasses både større og mindre håndledd, samt mange fargerike fliser. Monteringen er enkel og intuitiv, slik at kan skape sine egne mønstre og tilpasse rammene på unike måter, tilpasset alt fra rom til humør. Vis fram favorittbilder og smykker Med DOTS sett får barn gøyal LEGO lek og kan være kreative mens de lager og dekorerer alle de ulike settene. Siden magien ligger i barnas egen fantasi, er alt mulig med denne sommerinspirerte ramme- og armbåndholderen. DOTS sett er flotte som hobbysettgaver eller gøyale overraskelser til kreative barn.

Generelt
Artikkelnummer5702017155937
Leverandørens artikkelnummer41956
Forpakningsmål
Bruttovekt0.442 kg
Høyde22.5 cm
Lengde28 cm
Bredde5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DOTS 41956 Ramme- og armbåndholder med iskremdesign

Art nr: 5702017155937
39900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.