• 1394 deler
  • Alder: Fra 8+

Spektakulær ninja-dojo-leke i tre etasjer med fem kule rom, åtte minifigurer, en robotleke og en rambukk, som barn kan bruke til å iscenesette spennende NINJAGO® action.

Bli med ninjaene til deres hemmelige dojo, hvor de trenes opp til å bli Spinjitzu-mestere. Fullfør de spennende utfordringene, og utforsk alle de kule rommene i det tre etasjer høye tempelet. Men pass på! De sleipe slangekrigerne prøver å bryte seg gjennom døren med en rambukk! Du må forsvare dojoen! Når du har fullført oppdraget, får du et visdom-banner.

Nå kan ninja-fans fra åtte år og oppover trene heltene sine og iscenesette kamper med det fantastisk funksjonsrike settet LEGO® NINJAGO® ninjaenes dojotempel (71767). Dojoen i tre etasjer har fem rom, inkludert Wus terom, Pixals verksted og et våpenlager. Byggesett som stimulerer til selvstendig lek Ninja-byggesettet inspirerer til actionfylt lek med åtte minifigurer: Lloyd, Kai, Cole, Nya, Master Wu og Pixal samt de onde slangekrigerne Kobramekaniker og Boaødelegger med rambukk-kjøretøy. Fra januar 2022 får barn et samlerbanner når de fullfører oppdraget og beseirer ninja-motstanderne sine. De beste eventyrene for ninja-interesserte barn NINJAGO leker lokker barn vekk fra skjermene sine og inn i en spennende verden full av fantasi og action. Der kan de bli med ninja-heltene sine og slåss mot onde krefter med mange byggesett som inkluderer roboter, drager og templer.

Generelt
Artikkelnummer5702017151649
Leverandørens artikkelnummer71767
Forpakningsmål
Bruttovekt1.9 kg
Høyde9.2 cm
Lengde47.8 cm
Bredde37.2 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® NINJAGO®
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® NINJAGO® 71767 Ninjaenes dojotempel

Art nr: 5702017151649
    Nettlager:
    På lager (+50)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
    Butikklager: