• 479 deler
 • Alder: Fra 7+

Tilfredsstill et barns interesse for å lage ting med dette kreative settet som inkluderer en firkantet, svart eske med avtakbart lokk og mange fargerike fliser.

Oppbevar ALLE skattene dine i en LEGO® DOTS Stor eske! Esken monteres raskt og enkelt, og lokket kan dekoreres med en gang. Bruk inspirasjonen i esken, eller bruk fantasien og vis fram designferdighetene dine! Når esken er ferdig, kan du putte viktige småting, smykker, skrivemateriell og alt mulig annet i den for trygg oppbevaring. Klar for en ny stil? Noe av det morsomste er at du kan endre mønster når du vil!

Ser du etter en gøyal og nyttig hobbysett-gave til barn fra seks år? Gled barn og fans av hobbysett med det kreative settet LEGO® DOTS Stor eske (41960)! Settet inkluderer en stor, svart eske med avtakbart lokk samt mange neonfargede og nedtonede pastellfliser til dekorering. Monteringen går raskt og intuitivt. Barn kan sette sammen esken og lokket og skape utallige designmønstre oppå og på sidene av lokket, slik at esken blir unik og personlig. Når de er ferdige, kan de legge skattene sine trygt i esken, sette på lokket og vise fram sine stilige mønstre. Kreativ og selvbygget oppbevaring Med LEGO DOTS får barn gøyal LEGO lek og kan utfolde seg kreativt mens de bygger og dekorerer mange forskjellige sett. Siden magien ligger i barnas egen fantasi, er alt mulig med denne smarte oppbevaringsesken. DOTS sett gir kreative barn mange muligheter for gøyal og fantasifull lek.

Generelt
Artikkelnummer5702017155982
Leverandørens artikkelnummer41960
Forpakningsmål
Bruttovekt0.362 kg
Høyde19.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DOTS 41960 Stor eske

Art nr: 5702017155982
32900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.