• 72 deler
 • Alder: Fra 7+

Bli med Steve på et eksplosivt Minecraft® eventyr i slette-biomen.
Bearbeid blokkene med jernmalm på arbeidsbenken, og hold utkikk etter farer med kikkerten. Hva ser du? En grisunge, en kylling ... en eksploderende Creeper! Grip et sverd for å forsvare Steve. Men du må skynde deg – den eksploderende Creeper-figuren er i ferd med å bli rød! Trykk på bryteren, så smeller det!

LEGO® Minecraft Creeper i bakholdsangrep (21177) er stappfullt av figurer, tilbehørselementer og funksjoner fra Minecraft® og passer perfekt for barn fra sju år og oppover.

Et lite sett som byr på stor moro for Minecraft-spillere Dette kompakte Minecraft-settet byr på masse klassisk underholdning for barn. En av heltene fra spillet er Steve, som her har med seg en grisunge, en kylling og en eksploderende Creeper. Først kan barna bruke jernmalmen på kreative måter på arbeidsbenken. Etterpå kan de stelle dyra, se til sukkerrør-åkeren sin og pynte opp med valmuer. Og når den skumle, eksploderende Creeper-moben kommer, kan de forsvare seg med sverdet og trykke på den spesielle utløserblokken, som sprenger den eksploderende Creeper-moben til værs. Når den gøyale leken er over, tar settet seg flott ut som utstillingsmodell på barnerommet.

Generelt
Artikkelnummer5702017156538
Leverandørens artikkelnummer21177
Forpakningsmål
Bruttovekt0.1 kg
Høyde4.8 cm
Lengde14.2 cm
Bredde12 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Minecraft™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Minecraft™ 21177 Creeper i bakholdsangrep

Art nr: 5702017156538
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.