• 380 deler
 • Alder: Fra 6+

Inspirer barna til timevis med kreativ lek med dette glamping-lekesettet med mange funksjoner. Passer for gutter og jenter som digger aktive dager på stranda.

Tilbring en perfekt dag og natt på stranden sammen med vennene dine. Ta med deg valpen Pebble på en tur på padlebrettet. Lek på stranden, samle skjell og bygg sandslott. Hent fram fiskestanga for å fiske fra brygga. Etterpå kan du steke fisken på ovnen i det kule glampingteltet. Og når solen går ned, kan dere grille marshmallows over bålet og slappe av i lyset fra en vinddrevne lyslenke.

Nå kan du overraske barn som elsker strandlivet, den perfekte gave i form av lekesettet LEGO® Friends Glamping-på stranden (41700). Barn fra seks år og oppover kan oppleve en drømmedag på stranden, og når mørket faller, kan de grille marshmallows på bålet før de lukker teltåpningen og gjør seg klar for en koselig natt i telt. Mange måter å leke på Dette glamping-lekesettet inkluderer to padlebrett som LEGO Friends figurene kan bruke for å utforske kysten og naturen sammen med valpen Pebble. De kan gå i land og lete etter skjell og bygge sandslott på stranden. Etterpå kan de ta en herlig dusj i utendørsbadet. Settet inkluderer også en brygge de kan fiske fra, og de kan tilberede fisken på ovnen i teltet, som er omgitt av komfortable sittemøbler og køyesenger. Byggebonus Byggingen blir ekstra morsom med digitale instruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions. Der finnes det også verktøy for zoom og rotering som hjelper jenter og gutter med å se for seg samlermodellen mens de bygger den. La barna reise til Heartlake City, hvor de finner de beste opplevelsene med de beste vennene.

Generelt
Artikkelnummer5702017117379
Leverandørens artikkelnummer41700
Forpakningsmål
Bruttovekt0.66 kg
Høyde5.6 cm
Lengde37.4 cm
Bredde26 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Friends
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Friends 41700 Glamping på stranden

Art nr: 5702017117379
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.