• 732 deler
  • Alder: Fra 9+

Fans kan finne på sine egne historier inspirert av Star Wars: The Book of Boba Fett med denne detaljerte, klossebygde LEGO® modellen av Boba Fetts tronsal.

Kjemp deg fram til det som en gang var Jabba the Hutts palass, med Boba Fett og Fennec Shand! Kom deg forbi Wequay-vakten og Quarren. Fjern Gamorrean-vakten fra trappen, og møt Bib Fortuna ansikt til ansikt i tronsalen. Kast Bib Fortuna ned fra tronen, og finn de skjulte beskar-platene. Etterpå er det bare å feire seieren med mat og drikke lengst inne i palasset!

Skriv nye kapitler i sagaen Star Wars: The Book of Boba Fett med det byggbare lekesettet Boba Fetts tronsal (75326) for fans fra ni år og oppover. Den klossebygde palassmodellen kan åpnes, så barna får tilgang til den detaljerte tronsalen, grillområdet og kjøkkenet. Interiøret inkluderer en trone med et skjult rom for skatter og en popup-funksjon som skyter ut Bib Fortuna, vippende trappetrinn, en port som kan åpnes, og masse gøyalt tilbehør. Fantastiske figurer Denne flotte gaven passer til trendinteresserte barn og inkluderer diverse våpen og også sju LEGO® Star Wars™ figurer, inkludert LEGO minifigurer av Bib Fortuna fra mars 2022, Theelin-danser, Weequay-vakt, Gamorrean-vakt og Quarren. Esken og gratisappen LEGO Building Instructions inneholder trinnvise byggeinstruksjoner. En galakse full av glede LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske stjerneskip, fartøy, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars universet helt siden 1999, og kolleksjonen består av utallige kvalitetssett som passer for fans i alle aldre.

Generelt
Artikkelnummer5702017155524
Leverandørens artikkelnummer75326
Forpakningsmål
Bruttovekt1.31 kg
Høyde28.2 cm
Lengde48 cm
Bredde7.4 cm
Lego
Alder9-11 år
SerieLEGO® Star Wars™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Star Wars™ 75326 Boba Fetts tronsal

Art nr: 5702017155524
1 34900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.