LEGO® DUPLO® Disney™ 10962 Buzz Lightyear på oppdrag i rommet

  Art nr: 5702017153568
  Bli med på eventyr sammen med Disney og Pixars Space Ranger Buzz Lightyear og robotvennene hans. Utforsk et helt univers...
  Nettlager:På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Bli med på eventyr sammen med Disney og Pixars Space Ranger Buzz Lightyear og robotvennene hans. Utforsk et helt univers av fantasifull lek med romskipet hans!

  Barn kan hjelpe Space Ranger Buzz Lightyear og vennene hans, robotkatten Sox, datamaskinen Ivan og trekantdroiden Eric fra den nye Disney- og Pixar-filmen Lightyear, med å finne romskipets brenselcelle. De leter i hulen med dør som kan åpnes, jungelen med klatreplante og radarstasjonen med parabolantenne. Så snart de har funnet den, kan de fly av sted på nye fantasifulle oppdrag om bord i romskipet til Buzz.

  Gi barn muligheten til å utforske universet med LEGO® DUPLO® Disney og Pixar Buzz Lightyear på oppdrag i rommet (10962) – et utviklende lekesett med mange funksjoner. Passer for barn fra to år og oppover. Spennende frilek med ikonisk Space RangerFans av Lightyear-filmen til Disney og Pixar og av Buzz Lightyear selv kan hjelpe den populære romfareren og de tre vennene hans – robotkatten Sox, datamaskinen Ivan og trekantdroiden Eric – med å finne romskipets forsvunne brenselcelle. De leter etter den i hulen med dør som kan åpnes, jungelen med klatreplante og radarstasjonen med parabolantenne, før de flyr av sted på nye eventyr i romskipet til Buzz. Den allsidige byggeleken styrker førskolebarns kreativitet og fantasi og lærer dem å samarbeide med andre mens de utforsker vårt fantastiske verdensrom. Leken læring LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og gjør det mulig for foreldre delta når barna deres når viktige milepæler i utviklingen.

  • 37 deler
  • Alder: Fra 2+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017153568
  Leverandørens artikkelnummer10962
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.58 kg
  Høyde9.8 cm
  Lengde28.2 cm
  Bredde26.2 cm
  Lego
  Alder1,5+ år
  SerieLEGO® DUPLO®

  Nyttige tips