LEGO® Minecraft™ 21181 Kaningården

  Art nr: 5702017156606
  Minecraft®-spillere kan bygge det perfekte hjemmet til kaninene sine og iscenesette utallige spennende eventyr både innv...
  Andre butikker:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Minecraft®-spillere kan bygge det perfekte hjemmet til kaninene sine og iscenesette utallige spennende eventyr både innvendig og utenfor med diverse favorittfigurer fra Minecraft.

  Bygg en diger kaningård til Minecraft®-kaninene dine. Med åpning på baksiden og tak som kan tas av, er det lett å møblere huset og leke innvendig. Utendørs har du en hel bondegård, hvor du kan dyrke mat til kaninene, som hopper av glede når du trekker gulrøttene opp av jorda. Like ved er det en hule – av den sorten hvor zombier gjemmer seg for å unngå solen. Tør du å kikke inn? Du bør nok ta med deg sverdet ditt!

  Minecraft®-spillere og alle som elsker kaniner, får utallige kreative lekemuligheter med LEGO® Minecraft Kaningården (21181). Passer for barn fra åtte år og oppover. Bygg og beskytt kaninene For å beskytte Minecraft-kaninene sine kan barn bygge en kjempestor gård formet som en kanin. Strukturen er åpen bak og har et tak som kan tas av. Det gjør det lett å flytte rundt på møbler og rollespille gøyale fortellinger inni huset. Utenfor venter to kaniner på å bli matet med gulrøttene du dyrker på gården. Med spaken bak kan barna få en kanin til å hoppe. I hulen like ved gjemmer det seg en ikonisk Minecraft-mob, en zombie! Barna må beseire den med sverdet sitt før de kan fortsette å kose med kaninene sine. Settet kan bygges om på mange måter og byr på all spenningen som barna kjenner fra Minecraft-spillet.

  • 340 deler
  • Alder: Fra 8+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017156606
  Leverandørens artikkelnummer21181
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.56 kg
  Høyde6.2 cm
  Lengde35.2 cm
  Bredde19.2 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® Minecraft™