LEGO® City Great Vehicles 60325 Betongblander

    Art nr: 5702017161556
    Anleggsmaskin-interesserte barn fra fire år og oppover vil elske lekesettet LEGO® City Betongblander, som inkluderer ver...
      Andre butikker:
      På lager (+20)
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Anleggsmaskin-interesserte barn fra fire år og oppover vil elske lekesettet LEGO® City Betongblander, som inkluderer verktøy og to minifigurer.

      Bli med når anleggsarbeiderne i LEGO® City setter seg i den kjempetøffe betongblandebilen. Kjør til anleggsplassen, og fjern det gamle fundamentet ved hjelp av trykkluftboret og trillebåren. Fell ned rennen, og roter trommelen for å helle ut betongen. Når du er ferdig med jobben, laster du verktøyet om bord og kjører til neste jobb!

      Få fart på barnas fantasi med LEGO® City Betongblander (60325). Lekekjøretøyet har førerhus som kan åpnes, og roterende trommel, og det følger med et trykkluftbor, trillebår og veiarbeidsskilt. Med to minifigurer av anleggarbeidere er det duket for timevis med kreativ lek. Passer for jenter og gutter fra fire år og oppover Dette 4+-lekesettet gir barn en myk start med et forhåndslaget startkloss-understell som utgangspunkt for byggingen. En trinnvis byggeveiledning med bilder samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, følger også med. Den digitale veiledningen har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere hver modell mens de bygger. Barn utforsker verden gjennom lek Barn vokser opp omgitt av fantastiske kjøretøy og maskiner, og med byggesettene i LEGO City Kule kjøretøy kan de utforske dem på nært hold. Serien består av realistiske modeller og gøyale figurer som inspirerer barn til fantasifull frilek.

      • 85 deler
      • Alder: Fra 4+
      Generelt
      Artikkelnummer5702017161556
      Leverandørens artikkelnummer60325
      Forpakningsmål
      Bruttovekt0.32 kg
      Høyde4.6 cm
      Lengde26 cm
      Bredde19 cm
      Lego
      Alder4+ år
      SerieLEGO® City