• 247 deler
 • Alder: Fra 7+

Et spennende 2-i-1-sett for monstertruck-fans. Inkluderer en LEGO® Technic Monster Jam™ El Toro Loco™ truck som kan bygges om til en Rock Racer.

El Toro Loco™ er den rasende oksen som kan lukte frykten til konkurrentene! Nå kan du gjenskape den legendariske monstertrucken med modellsettet LEGO® Technic Monster Jam™ El Toro Loco. Bruk pullback-funksjonen for å sende trucken av sted i full fart. Etterpå kan du gjenskape stuntene og triksene til Monster Jam-helten din. Klar for en ny utfordring? Trucken kan bygges om til en Rock Racer!

El Toro Loco™ (42135) er en av de mest ikoniske truckene fra Monster Jam™ og leverer alltid et heftig show. Nå kan barn fra sju år gjenskape sine favoritt-monstertrucker i LEGO® form ved hjelp av dette actionfylte byggesettet. Alle som liker den berømte trucken, vil elske modellens horn, nesering, tenner og flammegrafikk – som er akkurat som på den ekte trucken. Barn kan trekke trucken bakover for å sende den av sted i full fart. Etterpå kan de bygge ramper for å få trucken til å utføre kule triks. En 2-i-1-leke som byr på timevis med moro Byggesettet inneholder mange spennende ting, og når barn vil ha nye utfordringer, så kan de bygge om monstertruck-leken til en Rock Racer med pullback-funksjon. Denne terrenggående racerbilen er utstyrt med en autentisk veltebur i førerhuset. Inspirer morgendagens ingeniører De byggbare LEGO Technic kjøretøyene fungerer og ser ut som virkelighetens kjøretøy, og gir unge LEGO fans en gøyal innføring i maskinteknikk og mekanikk.

Generelt
Artikkelnummer5702017155999
Leverandørens artikkelnummer42135
Forpakningsmål
Bruttovekt0.4 kg
Høyde9.2 cm
Lengde26.2 cm
Bredde14.4 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Technic
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Technic 42135 Monster Jam™ El Toro Loco™

Art nr: 5702017155999
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.