• 466 deler
  • Alder: Fra 8+

La barn gjenoppleve spennende eventyr fra filmen Jurassic World Dominion med dette lekesettet som inkluderer en lekelastebil og figurer av en T. rex og en atrociraptor.

Med dette lekesettet som er inspirert av filmen Jurassic World Dominion får du spennende dinosaur-action. Bygg et marked med en innhegning for T. rex og en stor lastebil med transportbur til atrociraptoren. Finn på spennende eventyr med minifigurene av Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt og Soyona Santos som er utstyrt med to bedøvelsespistoler for å roe ned de ville dinosaurene!

 

Fans kan gjenoppleve spennende action fra filmen Jurassic World Dominion med lekesettet T. rex og Atrociraptor på rømmen (76948). Settet er perfekt som gave til trendinteresserte barn fra åtte år og inneholder et byggbart marked og en stor lekelastebil samt figurer av atrociraptor og T. rex. På markedet er det en innhegning med fluktfunksjon for T. rex, mens den store lastebilen har plass til to atrociraptorer (sett nummer 76945 inkluderer også en atrociraptor). Rollelek Settet inkluderer minifigurer av Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt og Soyona Santos samt to bedøvelsespistoler som inspirerer barn til å finne på kreative fortellinger. Trinnvise instruksjoner følger med, slik at selv LEGO® nybegynnere kan bygge og føle mestring. For enda mer actionfylt lek kan settet kombineres med settet Motorsykkeljakt på Atrociraptor (76945). Dinosaurmoro! LEGO Jurassic World produktserien inkluderer kvalitetssett for alle aldersgrupper og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer, imponerende bygninger og kule kjøretøy, som kan lekes med og stilles ut.

Generelt
Artikkelnummer5702016913545
Leverandørens artikkelnummer76948
Forpakningsmål
Bruttovekt1.04 kg
Høyde6.2 cm
Lengde47.8 cm
Bredde28 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Jurassic World™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Jurassic World™ 76948 T. rex og Atrociraptor på rømmen

Art nr: 5702016913545
    Nettlager:
    På lager (+50)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
    Butikklager: