• 333 deler
 • Alder: Fra 4+

LEGO® Classic Kreativ lek til havs inkluderer et fargerikt utvalg av LEGO deler samt seks inspirerende modeller med havtema, som får fart på leken

Ta læring gjennom lek til nye høyder med settet LEGO® Classic Kreativ lek til havs, som inkluderer et fargerikt utvalg av LEGO deler og bildeinstruksjoner for bygging av seks inspirerende minimodeller. Barn, venner og familie kan bli med og bygge et vikingskip, en gul ubåt, en undervannsdrone, en sjøhest, en hval og en skilpadde. Etterpå kan de bruke de to ekstraposene med klosser og lage sine egne LEGO modeller.

 

Gi barn en åpen og fantasidrevet lekeverden med settet LEGO® Classic Kreativ lek til havs (11018), som inkluderer et fargerikt utvalg av LEGO deler, seks inspirerende modeller med havtema, som får fart på leken, samt to poser med ekstra klosser som barna kan bygge med fritt. Inspirerende byggeideer for barn fra fire år og oppover Inkluderer trinnvise, bildebaserte instruksjoner som hjelper barn å bygge et vikingskip, en gul ubåt, en undervannsdrone, en sjøhest, en hval og en skilpadde, og gir førstegangsbygger god mestring og glede over å kunne bygge sine egne LEGO leker. Leken læring med LEGO Classic byggeleker Med de spennende LEGO Classic byggesettene får barn ideer, inspirasjon og stimulerende frilek som gjør at de utvikle kreative ferdigheter de får nytte av gjennom hele livet.

Generelt
Artikkelnummer5702017117591
Leverandørens artikkelnummer11018
Forpakningsmål
Bruttovekt0.44 kg
Høyde7.4 cm
Lengde26.2 cm
Bredde19 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® Classic
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Classic 11018 Kreativ lek til havs

Art nr: 5702017117591
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.