LEGO® Friends 41695 Dyreklinikken

    Art nr: 5702017115160
    Vis barn fra fire år og oppover hvor morsomt det er å bygge ting med dette dyreklinikk-settet som inkluderer LEGO® Frien...
      Andre butikker:
      På lager (+20)
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Vis barn fra fire år og oppover hvor morsomt det er å bygge ting med dette dyreklinikk-settet som inkluderer LEGO® Friends Mia og Nandi samt tre dyrefigurer.

      Velkommen til dyreklinikken i Heartlake City. Mias katt, Duo, har skadet beinet sitt, så Mia skal ta den med til klinikken. Hjelp Mia med å trille Duo inn i klinikken på den søte trallen. Plasser katten på bordet, slik at dyrlegen kan skanne den. Gi Duo medisin, og la den sove litt i sengen. Etterpå føler Duo seg mye bedre, og du kan ta med katten ovenpå for å bade og stelle den og la den leke i kattestativet. Duo er en kjempemodig og flink katt!

      Gi barn fra fire år muligheten til å vise hvor glad de er i dyr med dette settet, hvor de må stelle en skadet katt som har kommet til den to etasjer høye LEGO® Friends dyreklinikken (41695). I den fargerike bygningen er det plass til en lekeskanner for dyreundersøkelser, stelleområde og kattestativ. Barna kan ta av toppetasjen for å få tilgang til tilbehøret i første etasje, inkludert kasseapparat og skapet som rommer alt nødvendig dyrlegeutstyr. Voksne kan bli med på leken Samlerlekene i 4+-serien gir barn og voksne muligheten til å utforske den kreative LEGO verdenen sammen. Hver pose inneholder en figur eller et søtt lekedyr og en minimodell, som gjør at leken kan starte med en gang. Ikke trenger barna mye hjelp fra de voksne heller – dette dyreklinikk-settet inkluderer en barnevennlig bildeveiledning som viser barna hvordan de bygger modellen. Dermed går byggingen som en lek, også for barn som ikke kan lese ennå. La små barn få oppleve de gøyale LEGO Friends lekesettene, som de kan utforske sammen med vennene sine.

      • 111 deler
      • Alder: Fra 4+
      Generelt
      Artikkelnummer5702017115160
      Leverandørens artikkelnummer41695
      Forpakningsmål
      Bruttovekt0.36 kg
      Høyde6.2 cm
      Lengde25.6 cm
      Bredde19 cm
      Lego
      Alder4+ år
      SerieLEGO® Friends